Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Daan Limburg
Door mijn begeleiding gaat uw “klankkast” open. U leert betekenis te geven aan uw huidige situatie en gaat stappen doen: intrinsiek gemotiveerd, met vertrouwen, ontspannen en geconcentreerd, vanuit een ’hernieuwde’ verbinding met de werkomgeving. Mijn begeleiding is diepgaand en praktisch, prikkelend en ruimtegevend.

BRANCHE ERVARING
Financiële dienstverlening
Zakelijke dienstverlening
Industrie
Onderwijs
Overheid
Informatie en Communicatie
Maatschappelijke Dienstverlening

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Juridisch
Management / Directie
Mediation
P&O / HRM
Staf / Beleid
Training
Organisatie ontwikkeling
Counselling / Psychologie
Management Development
Internationaal

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Daan Limburg

(team) coach, Loopbaancoach en management coach in Utrecht, AMersfoort en Apeldoorn.

Ik help u graag bij:
Carrièrecoaching, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleiding.

Mijn achtergrond
De rode draad in mijn loopbaan is mijn verlangen om mensen tot hun recht te laten komen. In eerste instantie kwam die interesse tot uiting in mijn studie rechten (arbeidsrecht, mensenrechten). Toen ik ging werken verschoof deze invalshoek naar de vraag hoe organisaties ervoor kunnen zorgen dat mensen zich gezien voelen en blijven ontwikkelen. Waarna ik mij vervolgens heb toegelegd op het kunnen stimuleren van de eigen mogelijkheden van mensen daarvoor. In het verlengde van deze ontwikkeling heb ik meerjarige opleidingen gevolgd op het gebied van strategisch management en coaching aan de Universiteit Utrecht. Ik heb diverse functies uitgeoefend, zowel binnen het bedrijfsleven  als binnen de overheid/non-profit sector. Van 1999 tot 2006 was ik verbonden aan De Baak Management Centrum VNO-NCW, waar ik managers, bestuurders en professionals op hoog niveau heb gecoacht en getraind. Na deze periode ben ik mij volledig ben gaan wijden aan mijn eigen bureau, dat is gespecialiseerd in de begeleiding van loopbaankeuzes, samenwerking en conflicten.

Mijn motivatie
Ik geloof dat er bij de meeste mensen een intrinsieke behoefte bestaat om hun “eigenheid” te ontwikkelen en zoveel mogelijk in te brengen in het werk. Wanneer mensen elkaar op basis daarvan ontmoeten ontstaat er werkelijk contact en verbinding. En worden vaak bestaande beelden bijgesteld. Door mijn begeleiding gaat u stappen doen die leiden tot een hernieuwde verbinding binnen de huidige werkomgeving, of tot een bewuste keuze om een andere richting op te gaan. Ik geniet er van een bijdrage te mogen leveren aan het proces waarin een persoon zijn eigen zuivere klank gaat vinden, waarderen, verdiepen en inzetten. En daardoor ook beter met andere klanken kan omgaan, waardoor in het samenspel de beschikbare potentie  maximaal wordt  benut.

Mijn talent als coach / begeleiding
Van mijn klanten krijg ik terug dat zij de begeleiding vooral als prikkelend en “beweging brengend” ervaren. Ook dat zij zich begrepen voelen en ruimte ervaren om hun vragen te onderzoeken. U gaat met andere ogen naar uw huidige situatie kijken en er betekenis aan geven. Daardoor ontstaat ook nieuw zicht op uw mogelijkheden. Op basis van een doorleefd besef van uw kwaliteiten en wensen gaat u met vertrouwen richting bepalen. Zowel in wat u doet, als en vooral in hoe u dingen doet. Mijn coaching, loopbaancoaching en outplacementbegeleiding is dus zowel diepgaand doordat u intrinsiek gemotiveerd raakt, als praktisch door de concrete en haalbare vertaling naar het dagelijkse werk en leven.

Alle coaches in de regio Utrecht
Alle coaches in Oost-Nederland


BLOGPOSTS VAN Daan Limburg
Daan Limburg heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Daan,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit