Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Det Jacobs
Het ontdekken van uw kwaliteiten en van wat u wilt staat centraal. Deze ontdekking geeft u richting en zelfvertrouwen om verder te gaan. Ik heb er plezier in om samen met u te onderzoeken hoe u uw droom kunt verwezenlijken.

BRANCHE ERVARING
Zakelijke dienstverlening
Industrie
Informatie en Communicatie

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Marketing / Communicatie / Sales
Mediation
Staf / Beleid
Counselling / Psychologie
Techniek / Technisch Onderzoek

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Det Jacobs

outplacement- en loopbaancoach, coach voor werknemers en managers in leiden

Ik help u graag bij:
Carrièrecoaching, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleiding.

Ik ken de zoektocht naar een droombaan uit eigen ervaring. Na een studie Natuurkunde ging ik werken bij Shell: eerst als stafmedewerker, later als onderzoeker.

Mijn motivatie
Hoewel ik techniek mooi vond, en nog steeds, lag mijn hart er niet. Het moederschap maakt mij duidelijk dat intermenselijke relaties mij echter wel mateloos boeien. De stap naar een opleiding tot personal coach was dan ook vanzelfsprekend: het voelde als thuiskomen.

Mijn talent als coach
Ik ben een bevlogen trainer/coach met jarenlange ervaring. Ik kan goed luisteren en ik weet u bij de les te houden. Ik zal u graag helpen het beste in uzelf naar boven te halen en u begeleiden naar een passende invulling van de volgende fase in uw leven door coaching, outplacementbegeleiding of loopbaancoaching.

Hoe ik u kan begeleiden?
Het begeleiden in outplacement- en re-integratietrajecten is een specifieke vorm van coaching waarmee ik zeer vertrouwd ben. Het ontdekken van uw kwaliteiten en van wat u wilt staat daarbij centraal. Deze ontdekking geeft u richting en zelfvertrouwen om verder te gaan. Ik heb er plezier in om samen met u te onderzoeken hoe u uw droom kunt verwezenlijken. Ik besteed aandacht aan de emoties die gepaard gaan met het werkloos zijn en bied u praktische hulp bij het ontwikkelen en trainen van sollicitatievaardigheden. Ook het ontwikkelen en benutten van uw netwerk krijgt aandacht. De meeste banen worden namelijk via-via vergeven!

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in de regio Leiden en Den Haag

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


BLOGPOSTS VAN Det Jacobs
Det Jacobs heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Det,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit