Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Eunice Gubbels
Het is mijn passie medewerkers, maar ook organisaties en teams te helpen het aanwezige menselijk potentieel zichtbaar te maken en te benutten. Dit doe ik door bewustmaking van eigen kracht en bezieling. Dit leidt tot persoonlijk leiderschap, effectiviteit, (behoud van) energie, plezier en succes.

BRANCHE ERVARING
Onderwijs
Non-Profit
Cultuur

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Juridisch
Management / Directie
P&O / HRM
Projectmanagement
Staf / Beleid
Training

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Eunice Gubbels

outplacement-, Team-, en loopbaancoach in Haarlem

Ik help u graag bij:
Teamcoaching, outplacementtrajecten en loopbaanadvies.

Ik wilde na de middelbare school naar de Kunstacademie. Ik koos echter voor HBO-jeugdwelzijnswerk. Omdat mijn ontwikkeling bleef trekken, studeerde ik na afloop ook Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit. Omdat ik mijn zakelijke kwaliteiten meer tot hun recht wilde laten komen, startte ik na mijn studies een eigen bedrijf. Ik werd directeur van een bureau voor bedrijfsgerichte kinderopvang. Eén van mijn contacten bij het Ministerie van WVC bood mij na verloop van tijd een baan aan. Vanaf dat moment bekleedde ik in tien jaar tijd met veel succes diverse juridische functies bij verschillende organisaties. Van wetgevingsjurist en senior adviseur rechtspositie tot manager van een juridische afdeling. Onderwerpen als fraude, integriteit, strafzaken of gecompliceerde ontslagzaken passeerden de revue. Ook bij organisatieveranderingstrajecten die ik als leidinggevende begeleidde.

Mijn motivatie
Ik startte een opleiding tot coach toen ik tot ontdekking kwam dat bij alles wat ik doe, ik het beste uit mensen wil halen. Deze ontdekking vormt tevens de rode draad in mijn loopbaan: het tot bloei laten komen van alles wat een persoon aan kwaliteiten in zich draagt is mijn innerlijke drijfveer, mijn passie.

Mijn talent als coach
Mijn talent is mensen bewust maken van passie en potentie. Ook u help ik graag om tot deze inzichten te komen. Ik heb een bloeiende praktijk op het gebied van coaching, outplacement, loopbaanbegeleiding en studentencoaching, met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Hoe ik u kan begeleiden?
Ik geloof dat u de antwoorden op uw vragen in u draagt. Mijn empathie en intuïtie helpen u bewust maken van uw passie en uw potentie. Mijn enthousiasme, creativiteit en optimisme hebben een inspirerende werking op mijn werkwijze als coach.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in de regio Amsterdam en Noord-Holland

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


BLOGPOSTS VAN Eunice Gubbels
Eunice Gubbels heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Eunice,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit