Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Eveline de Ridder
In mijn coaching ondersteun ik je om jezelf op authentieke wijze als instrument in te zetten. Ik werk doelgericht, respectvol en zorgvuldig en confronteer waar nodig is om tot de kern te komen. Hierbij maak ik gebruik van verrassende invalshoeken. Ervarend leren is daarbij essentieel.

BRANCHE ERVARING
Zakelijke dienstverlening
Informatie en Communicatie
Maatschappelijke Dienstverlening

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Journalistiek / Media
Management / Directie
P&O / HRM
Projectmanagement
Training
Zorg & Welzijn
Organisatie ontwikkeling
Management Development

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Eveline de Ridder

Outplacement- en loopbaancoach. Coach voor werknemers, managers en executives in Gouda, Rotterdam & Den Haag

Ik help u graag bij:
Carrièrecoaching, outplacementtrajecten en executive coaching.

Ik heb een werkachtergrond als project- en teamleider, congresmanager, uitgever en als zelfstandig ondernemer. Na de studies Nederlands, Bibliotheekacademie en een management omscholingstraject van De Baak was ik ruim 15 jaar congresmanager en uitgever. Vervolgens startte ik mijn eigen bedrijf in kennisbemiddeling en congresorganisatie en een bedrijf dat als product verjaardagsfeesten voor kinderen verzorgde.

Mijn motivatie
Uit belangstelling voor wat anderen en mijzelf drijft, heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, psychologie en spiritualiteit. Dit resulteerde in een opleiding tot coach, counselor, aangevuld met diverse trainingen op het gebied van loopbaanadvisering Ik werk graag met mensen die op zoek willen gaan naar hun diepste verlangens en wensen, wat hen in staat stelt om te kiezen voor wat past bij wie ze in wezen zijn.

Mijn talent als coach
Met mijn manier van coachen help ik u om ruimte te maken voor dromen en verlangens. Ik help u ook om hier vorm aan te geven. Betrokkenheid, enthousiasme en respect zijn kernwoorden die passen bij mijn stijl van werken. Ik zie een coachingstraject als een pas op de plaats; tijd nemen om te onderzoeken en ruimte te creëren, om vervolgens een stap voorwaarts te kunnen maken. Op dit moment volg ik een opleiding coachen: verdieping tot de kern van Weisfelt & Partners. De laatste jaren werk ik vanuit mijn eigen bedrijf als coach, counselor, loopbaanadviseur en studiekeuzebegeleider.

Hoe ik u kan begeleiden?
Wilt u op zoek gaan naar uw diepste verlangens en wensen? En van daaruit kiezen voor datgene wat past bij wie u wezenlijk bent? Dit betekent dat loopbaanvragen of coachingsvragen niet alleen worden benaderd vanuit verstand, maar ook vanuit gevoel en verbeelding, bijvoorbeeld met behulp van creatieve technieken. Ik ondersteun u tijdens de coaching, outplacementbegeleiding en loopbaancoaching ook in praktische zin bij het uitvoeren van concrete stappen. Ik werk vanuit mijn kantoor in Berkenwoude (bij Gouda), maar ook in Den Haag en Rotterdam.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in de regio Rotterdam en Zuid Holland

Alle coaches in de regio Den Haag en Leiden

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


BLOGPOSTS VAN Eveline de Ridder

10 juni 2011: Nieuwe coachlocatie in Gouda Centrum


 
 
 
     
 
Beste Eveline,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit