Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Gertrud de Witte
Ik werk vanuit de visie dat de mens niet alleen zijn denken is, maar ook lichaam, gevoel en spiritualiteit, en dat dit alles met elkaar in verbinding staat. Een belangrijk speerpunt in mijn trajecten is dan ook de verbinding maken tussen deze aspecten. Vanuit het opruimen van blokkades help ik u vervolgens te richten op uw mogelijkheden en talenten. Dan ontstaat er ruimte om werkelijk contact te maken met uw innerlijke drijfveren en passie, zodat u van daar uit bewuste keuzes kunt maken, zowel op het gebied van werk als privé, en de balans daartussen.

BRANCHE ERVARING
Zakelijke dienstverlening
Groothandel
Levensmiddelen.
Detailhandel

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Journalistiek / Media
Marketing / Communicatie / Sales
Internationaal

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Gertrud de Witte

outplacement-, personal branding- en Loopbaancoach, coach voor werknemers en managers in Haarlem

Ik help u graag bij:
Carrièrecoaching, outplacementtrajecten en persoonlijke marketing & sales (personal branding).

Na mijn studies (Fashion Design/Marketing en International Business) en diverse studie- en stageperiodes in het buitenland, ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Eerst als Product Manager (Inkoop/Marketing) in de modebranche en later als Brand Manager (Marketing) van diverse A-merken zelfzorggeneesmiddelen en gezondheidsproducten.

Mijn motivatie
Toen ik na jarenlang mezelf voorbij hollen in een burnout terechtkwam, staken vragen als 'Wie ben ik?’ ‘Hoe komt het dat ik mijn draai niet kan vinden in het werk?’ en ‘Wat wil ik in mijn leven bereiken?’ de kop op. Door het volgen van cursussen en opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling leerde ik mezelf steeds beter kennen en werd het mij duidelijk dat dit werk me niet meer echt inspireerde. Nadat ik diverse coachopleidingen had afgerond besloot ik het roer om te gooien en mijn kennis en ervaring in te zetten om anderen te begeleiden. Met deze visie startte ik mijn eigen bedrijf in (loopbaan)coaching en therapie en sloot ik mij aan bij Dreamjob. Ik ben opgeleid om met diverse methodieken te werken zoals o.a. NLP, Systemisch werk (familie- en organisatieopstellingen) en Oplossingsgericht werken.

Mijn talent als coach
Mijn specialisatie is het begeleiden van hoger opgeleiden tussen 25 en 45 jaar, die ‘worstelen’ met  vraagstukken op het gebied van werk, loopbaan, burnout en persoonlijke thema’s. Op een betrokken, stimulerende en pragmatische wijze help ik mensen weer de touwtjes van hun eigen leven in handen te nemen en er achter te komen wat het leven allemaal te bieden heeft

Hoe ik u kan begeleiden?
Ik werk vanuit de visie dat de mens niet alleen zijn denken is, maar ook lichaam, gevoel en spiritualiteit, en dat dit alles met elkaar in verbinding staat. Een belangrijk speerpunt in mijn trajecten is dan ook de verbinding maken tussen deze aspecten. Vanuit het opruimen van blokkades help ik u vervolgens te richten op uw mogelijkheden en talenten. Dan ontstaat er ruimte om werkelijk contact te maken met uw innerlijke drijfveren en passie, zodat u van daar uit bewuste keuzes kunt maken, zowel op het gebied van werk als privé, en de balans daartussen. Hierdoor wordt uw zelfsturend vermogen bevorderd, evenals uw onafhankelijkheid, creativiteit en zelfvertrouwen. En door datgene te doen waar u energie van krijgt en datgene achter te laten wat stress oplevert, zultvitaler door het leven gaan en meer plezier beleven aan datgene wat u doet!

U kunt bij mij terecht voor coaching, outplacement en loopbaancoaching.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in de regio Amsterdam en Noord-Holland

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


BLOGPOSTS VAN Gertrud de Witte

13 juli 2011: Burnoutveroorzakers op je werk

28 juni 2011: Niemand is perfect, toch?

05 mei 2011: Personal branding, een must voor iedere sollicitant

03 mei 2011: Passieloos of passievol?


 
 
 
     
 
Beste Gertrud,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit