Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Ghislaine Keyzer
Als begeleider ben ik sterk gericht op persoonlijke effectiviteit waarbij persoonlijk leven en de persoonlijke leiderschapstaak binnen de (complexe) werkcontext centraal staan. Ik begeleid leidinggevenden en professionals bij het in contact komen met de eigen kwaliteiten als basis voor persoonlijk leiderschap.

BRANCHE ERVARING
Financiële dienstverlening
Zakelijke dienstverlening
Onderwijs
Overheid
Non-Profit
Cultuur

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Management / Directie
Projectmanagement
Staf / Beleid
Training
Organisatie ontwikkeling
Counselling / Psychologie
Management Development
Internationaal

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Ghislaine Keyzer

outplacement- management- en Loopbaancoach in den Haag en Rotterdam

Ik help u graag bij:
Carrièrecoaching, outplacementtrajecten en management/executive coaching.

Na mijn studie Ontwikkelingssociologie aan de Rijksuniversiteit Leiden ben ik lange tijd internationaal werkzaam geweest voor de internationale arbeidsorganisatie (ILO), een organisatie van de Verenigde Naties. In mijn werk heb ik kennis gemaakt met verschillende werkculturen, zowel binnen overheidsorganisaties als in het bedrijfsleven. Ik werkte enkele jaren in diverse landen en voerde daar projecten uit, vaak gericht op verbetering van arbeidscondities of arbeidsrelaties. In korte tijd moesten de afgesproken resultaten behaald zijn, soms binnen zeer complexe omgevingen. Ik begrijp hierdoor goed wat nodig is om effectief te kunnen zijn. Terug in Nederland ben ik naast het opzetten en uitvoeren van overheidsprojecten mijn interesse gaan richten op individuele (loopbaan)begeleiding, advies en coaching. Ik heb mij geschoold in coaching en om het begeleidingsvak basis te geven heb ik opleidingen gevolgd bij School voor Coaching, Deinthe en Phoenix Opleidingen.

Mijn motivatie
Ik ben altijd geïnteresseerd in het fenomeen ‘werk' en wat je als mens kan doen om gelukkig te zijn, invloed te krijgen op de situatie en wensen te realiseren. Ik help u graag om een voor u geschikte plaats in de samenleving in te nemen. Hiermee is de kern van mijn interessegebied samengevat: Mens in relatie tot werk.

Mijn talent als coach
Wat mij boeit bij coaching is zelfrealisering. Met andere woorden, wat sluimerend aanwezig is concretiseren. Hierna ontstaat meer richting. Ik richt mij bij coaching, outplacementbegeleiding en loopbaancoaching op uw persoon en uw professionele mogelijkheden. Maar wel in deze volgorde. Werk moet uit uw persoon voortvloeien en uw wensen en vragen moeten daarom eerst aan de orde komen.

Hoe ik u kan begeleiden?
Effectiviteit is het grootst wanneer u doet wat u graag doet. Dit vraagt om zelfonderzoek, bezinning en verscherping van uw wensen. U heeft echter ook moed om nodig om (persoonlijke) zaken op te pakken, en organisatievermogen om de voorwaarden waaronder u wilt werken op orde te krijgen. Ik ontvang u graag op de Bezuidenhoutseweg in Den Haag of aan de Wijnhaven in Rotterdam. 

Alle coaches in de regio Rotterdam
Alle coaches in de regio Den Haag en Leiden


BLOGPOSTS VAN Ghislaine Keyzer

20 mei 2011: Ga je verder op basis van eigen waarde(n)?


 
 
 
     
 
Beste Ghislaine,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit