Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Hedwig Passier
Positief, doortastend en enthousiast, in staat verschillende coachstijlen toe te passen om de ander in beweging te krijgen. Soms prikkelend, soms meelevend, maar altijd eerlijk en betrokken. Specialisme: hoger opgeleide professionals die last hebben van perfectionisme.

BRANCHE ERVARING
Financiële dienstverlening
Zakelijke dienstverlening
Overheid

FUNCTIE ERVARING
Management / Directie
Marketing / Communicatie / Sales
Training

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Hedwig Passier

outplacement- en Loopbaancoach, coach bij perfectionisme in Eindhoven (Nuenen)

Ik help u graag bij:
Carrièrecoaching, outplacementtrajecten en loopbaanadvies.

Ik heb een werkachtergrond in de financiële dienstverlening.

Mijn motivatie
Als leidinggevende binnen de financiële dienstverlening merkte ik dat mijn hart lag bij het coachen van medewerkers. Ik haalde veel voldoening uit individuele gesprekken, waarin mensen inzicht krijgen in hun aandeel in knelpunten, zelf met oplossingen kwamen en ermee aan de slag gingen. Voor mij werd duidelijk dat dit intensieve werken met mensen bij mij paste.

Mijn talent als coach
Om me te bekwamen in dit vak heb ik verschillende opleidingen gevolgd: coaching & counseling, NLP, opleiding tot loopbaanadviseur bij Hoogendijk, conflictcoaching, transactionele analyse etc. Ik heb een gereedschapskist met hulpmiddelen verzameld. Met deze middelen vind ik altijd een ingang om mensen op de juiste manier te begeleiden. Als ervaringsdeskundige heb ik mij gespecialiseerd in het coachen van hoger opgeleide medewerkers die last hebben van hun perfectionisme. En met deze verdieping ervaar ik de flow! Flow is een begrip dat ik tijdens het coachen veel in de gesprekken met mensen naar voren breng. Ik zie evenveel risico in boreout (energie kwijtraken door verveling) als in burnout. Aangezien ik zelf heb ervaren hoeveel energie het geeft om je droombaan uit te kunnen oefenen, gun ik u dat ook. Soms hoeft u alleen maar in de randvoorwaarden van het werk wat te wijzigen om toch weer met plezier en passie aan de slag te gaan!

Hoe ik u kan begeleiden?
Als coach, outplacementbegeleider en loopbaancoach ben ik vooral op zoek naar praktische handvatten waardoor u weer verder kunt. Met humor en respectvolle confrontatie, ondersteun ik uw bewustwordingsproces waardoor er ruimte ontstaat voor verandering. De weg naar die verandering reduceer ik tot kleine, toegankelijke stapjes waarmee u morgen al kunt beginnen. Als u merkt welk resultaat een kleine stap al kan geven, is de basis gelegd voor een duurzame verandering. Diverse opdrachten hebben me een kijkje gegund in de keuken van organisaties. Diverse MKB-bedrijven, maar ook accountants, procesindustrie, banken en zorginstellingen. Alle met een eigen cultuur, communicatiestijl en randvoorwaarden.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in Brabant

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


BLOGPOSTS VAN Hedwig Passier

11 augustus 2011: Coaching redmiddel voor perfectionist met te groot verantwoordelijkheidsgevoel?


 
 
 
     
 
Beste Hedwig,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit