Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Jan-Piet Hoogenhout
Inspiratie vinden, creativiteit aanboren en daardoor het werken en leven kwalitatief en zinvol laten zijn. Geen gezweef of vaag gedoe. Juist in het concreet maken van de kwaliteit zit het avontuurlijke. Er is ook een goede uitdrukking voor “life begins when the wheels hit the ground”.

BRANCHE ERVARING
Overheid
Maatschappelijke Dienstverlening

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Management / Directie
Mediation
Staf / Beleid
Training

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Jan-Piet Hoogenhout

coach voor werknemers. management- executive en Loopbaancoach in Amsterdam

Ik help u graag bij:
Carrièrecoaching, loopbaanbegeleiding voor werknemers en management/executive coaching.

Ik heb ruim dertig jaar ervaring als adviseur, coach en projectleider in niet-ICT projecten. Momenteel werk ik als zelfstandig coach, projectleider en gecertificeerd mediator. Ik werk voor de Hogeschool Rotterdam en ben docent aan een opleiding voor mediators. Ik ben NLP-master en geef trainingen in organisaties die met verandertrajecten bezig zijn. Loopbaancoaching en outplacement zijn daar soms een onderdeel van. Ik ben er van overtuigd dat wil een verandertraject succesvol zijn, voor betrokkenen de kwaliteit van wat bereikt moet worden richtinggevend is. Mijn ervaring is dan ook dat elke verandering een uitdaging kan zijn en daardoor een spannend avontuur wordt.

Mijn motivatie
Inspiratie vinden, creativiteit aanboren en daardoor het leven zinvol laten zijn, daar gaat het mij om! Dat is niet alleen een uitgangspunt in mijn eigen leven. Daar ga ik ook vanuit in de coachingstrajecten van Dreamjob, het vinden van de inspiratie en hoe dat betekenis te geven. Betekenis niet alleen in het werk, maar in de kwaliteit bij alles wat je doet.
Door middel van coachen het leven dragelijk maken vind ik niet voldoende. Ook bij coachings waar het gaat om het plezier van korte termijn successen - de naam zegt het al - gaat de voldoening meestal snel voorbij.

Mijn talent als coach
In coaching en ook in mijn andere werk, ga ik er vanuit dat er mensen-van-goede-wil komen. Mensen die kiezen voor de kwaliteit van hun leven. Ik vind dat ieder mens de kwaliteiten heeft om het leven te ervaren als een schakel in een groter geheel. Verder dat ieder mens in staat is het eigen leven vorm te geven en op een bewuste wijze aan de samenleving deel te nemen. En hoewel er bij iedereen wel eens een wolkje voor de zon zit, de mensen die voor coaching bij Dreamjob komen, komen eigenlijk allemaal om te groeien en zich verder te ontwikkelen.

Hoe ik u kan begeleiden?
Mijn kennis en ervaring, het gebruik van Transactionele Analyse, toepassingen van NLP, het vertrouwen in het bovenbewuste, het werken met rituelen, enneagrammen, expressie en met archetypen, dat alles maakt het mogelijk om het bovenbewuste in het dagelijks leven een betekenis te geven.

Al met al is het bovenbewuste geen synoniem voor gezweef of vaag gedoe. Juist in het concreet maken van de kwaliteit zit het avontuurlijke. Er is ook een mooie uitdrukking voor "life begins, when the wheels hit the ground".

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in de regio Amsterdam

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


BLOGPOSTS VAN Jan-Piet Hoogenhout
Jan-Piet Hoogenhout heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Jan-Piet,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit