Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Jeroen van der Steen
Mijn overtuiging is dat als u een vraag heeft, u het antwoord in uzelf draagt. Dankzij mijn realistische kijk, worden alleen haalbare oplossingsrichtingen besproken. U vindt in mij iemand met belangstelling en zelfbewustzijn, wat u stimuleert u om tot een goed besluit te komen. Mijn loyaliteit en standvastigheid dragen er aan bij dat u tot actie over kunt gaan en dat u zich realiseert wat u heeft besloten.

BRANCHE ERVARING
Financiële dienstverlening
ICT.

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Mediation
P&O / HRM
Projectmanagement
Training

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Jeroen van der Steen

Mijn achtergrond ligt in P&O en management. Ik heb jarenlang gewerkt bij een grote bank en daar functies als controller, lijnmanager, projectmanager en mobiliteitsmanager vervuld. In de laatst genoemde functie heb ik mij beziggehouden met het coachen en begeleiden van boventallige medewerkers; zowel medewerkers als managers. In een opdracht voor DWI Amsterdam in 2009, heb ik ervaring opgedaan met de individuele en groepsgewijze begeleiding van mensen die verder afstaan van de arbeidsmarkt.

Mijn motivatie
Mijn overtuiging is dat als u een vraag heeft, u het antwoord in uzelf draagt. Ik geloof dat hulp van buitenaf in de vorm van een coach, u het duwtje in de rug kan geven dat nodig is om uw vragen beantwoorden: om een besluit te kunnen nemen en tot actie over te gaan.

Mijn talent als coach
Als bovenstaande u aanspreekt, dan vindt u in mij een coach met vele kwaliteiten. Uw vraagstuk wordt door mij grondig geanalyseerd en ik kan u diverse oplossingsrichtingen aandragen omdat ik stimulerend en onafhankelijk te werk ga. Dankzij mijn realistische kijk, worden alleen haalbare oplossingsrichtingen besproken. U vindt in mij iemand met belangstelling en zelfbewustzijn, wat u stimuleert u om tot een goed besluit te komen. Mijn loyaliteit en standvastigheid dragen er aan bij dat u tot actie over kunt gaan en dat u zich realiseert wat u heeft besloten. U kunt bij mij terecht voor coaching, outplacementbegeleiding en loopbaancoaching.

Hoe ik u kan begeleiden?
Als coach help ik u uw intrinsieke kracht te benutten. Ik heb bij de school voor coaching de opleiding gedaan voor coach, loopbaanbegeleiding en conflictcoaching. Ik ben gecertificeerd coach voor de RDA (rol diagrammatische analyse) assessment methode en ben betrokken bij de verdere ontwikkeling van RDA voor toepassing binnen cultuur-, gedrag- en houdingsveranderingen binnen organisaties. Tot slot maak ik deel uit van een HR-gilde waarvan de leden elkaar maandelijks treffen om nieuwe HR ontwikkelingen te delen.


BLOGPOSTS VAN Jeroen van der Steen
Jeroen van der Steen heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Jeroen,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit