Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Johan Eekma
‘Als u doet wat u altijd deed, krijgt u wat u altijd kreeg'. Als coach houd ik van een persoonlijke en gerichte benadering: ik luister graag, stel veel open vragen en ik probeer u te prikkelen. Dat levert u en mij inzicht op in uw drijfveren, uw talenten, eventuele blokkades en in datgene wat u wilt bereiken. Ik geef de voorkeur aan een praktische benadering. Mijn aanpak bij het coachen is gestructureerd. Mijn ervaring is dat we op die manier elk belangrijk facet behandelen en zodoende uw gewenste situatie kunnen bereiken.

BRANCHE ERVARING
ICT.
Zakelijke dienstverlening
Groothandel
Levensmiddelen.
Industrie
Detailhandel
Non-Profit

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Management / Directie
Marketing / Communicatie / Sales
Projectmanagement
Staf / Beleid
Counselling / Psychologie
Management Development
Internationaal

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Johan Eekma

loopbaancoach, outplacementcoach Ondernemers- en businesscoach in Rotterdam & Utrecht

Ik help u graag bij:
Carrièrecoaching, starten van een eigen bedrijf, coaching van ondernemers, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleiding.

Ik heb ongeveer twaalf jaar in sales- en marketingfuncties gewerkt voor multinationals als Heineken en Unilever. Sinds die tijd begeleid ik mensen bij belangrijke levensprocessen als loopbaan en intermenselijke relaties. Vanuit mijn bedrijf adviseer ik maatschappelijk betrokken bedrijven op het gebied van sales- en marketingprocessen. Tevens coach ik medewerkers en eigenaren van deze bedrijven.

Mijn motivatie
Toen ik werkte voor Heineken en Unilever is mijn interesse voor coaching ontstaan. Ik kwam erachter dat ik dit een bijzonder interessant onderdeel van mijn baan vond. Daar ben ik me dan ook verder in gaan verdiepen en specialiseren, o.a. door de coachingsopleiding TCC (Transpersoonlijke Counseling & Coaching) bij het instituut Smara Siddhi en mijn NLP-master degree met succes af te ronden. Ik krijg veel energie van indoor- en outdoorklimmen, stijldansen, bergwandelen en reizen. Daarin vind ik veel metaforen voor coaching: uitdagingen, grenzen stellen en verkennen, genieten en nieuwe culturen ontmoeten (en dus nieuw gedrag en andere normen en waarden aanvaarden) zijn er enkele van.

Mijn talent als coach
Mijn talent is samen met u inzichtelijk maken welk gedrag en welke capaciteiten u heeft, en wat deze u kunnen opleveren. Wanneer ontmoet u uw authentieke ik? Ik geloof in een optimale levensbalans. Ervaar uw balans, dan gaat het goed met u. Is er disbalans, dan zult u al snel problemen ervaren (fysiek, in werk, in relatie of op andere gebieden). Door samen te achterhalen wat het echte kernprobleem is, kan ik samen met u een gericht plan opstellen, waarmee u weer in uw kracht komt. Belangrijke kernwaarden om dat pad samen te kunnen lopen zijn vertrouwen, respect, objectiviteit, veel enthousiasme en motivatie. Boeddhisme, spiritualiteit en gerichte managementboeken zijn belangrijke inspiratiebronnen voor me. En niet te vergeten de levenswijsheid van ieder individu.

Hoe ik u kan begeleiden?
Als u doet wat u altijd deed, krijgt u wat u altijd kreeg'. Als coach houd ik van een persoonlijke en gerichte benadering bij coaching, outplacementbegeleiding en loopbaancoaching: ik luister graag, stel veel open vragen en ik probeer u te prikkelen. Dat levert u en mij inzicht op in uw drijfveren, uw talenten, eventuele blokkades en in datgene wat u wilt bereiken. Ik geef de voorkeur aan een praktische benadering. Mijn aanpak bij het coachen is gestructureerd. Mijn ervaring is dat we op die manier elk belangrijk facet behandelen en zodoende uw gewenste situatie kunnen bereiken.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in de regio Rotterdam

Alle coaches in de regio Utrecht

Alle coaches in de regio Den Haag en Leiden

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


SUCCESVERHALEN VAN Johan Eekma
Ron: Leidinggevende bij een financiële instelling


BLOGPOSTS VAN Johan Eekma

05 september 2011: Outplacement: 70% meer kans op een nieuwe baan!

19 mei 2011: MVO, de normaalste zaak van de wereld


 
 
 
     
 
Beste Johan,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit