Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Jolanda Bouwman
Ik ben ervan overtuigd dat u uw leven het beste kunt sturen op het moment dat u uzelf in alle facetten goed kent. Dit betekent dat we onderzoeken hoe u tot nu toe keuzes hebt gemaakt, waar blokkades en patronen zijn ontstaan, en waar acceptatie of ontwikkeling wenselijk is om als persoon efficiënter te functioneren.

BRANCHE ERVARING
Financiële dienstverlening
Zakelijke dienstverlening
Horeca
Informatie en Communicatie

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Marketing / Communicatie / Sales
P&O / HRM
Projectmanagement

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Jolanda Bouwman

outplacement- en Loopbaancoach in Amersfoort, Hilversum & Utrecht e.o.

Ik help u graag bij:
Outplacement, loopbaanbegeleiding en carrièreadvies

Na de Hotelmanagementschool heb ik een aantal leidinggevende functies in de horeca gehad. Via werving en selectie in het uitzendwezen heb ik bijna tien jaar gewerkt als adviseur en business manager binnen de afdeling human resources in de financiële sector. Daar heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen en teams bij veranderingsprocessen, zowel op locaal als global niveau. Deze ervaringen maken mij tot een goede gesprekspartner voor mensen uit het bedrijfsleven.

Mijn motivatie
Mijn motto luidt: geniet van uzelf en durf uw leven te leven. Hoewel ik met plezier heb gewerkt en veel heb geleerd, voelde ik dat er iets knaagde. Ik heb toen een loopbaantraject gevolgd. Hierdoor werd mijn passie duidelijk: bijdragen aan het welzijn van een ander. Daarom heb ik de opleiding tot loopbaancoach gevolgd bij adviesbureau Hoogendijk. Daarna heb ik mij als zelfstandig (loopbaan) coach gevestigd. Van mijn passie heb ik mijn beroep gemaakt.

Mijn talent als coach
Mijn talent is op inspirerende wijze anderen ondersteunen en motiveren met coaching, outplacementbegeleiding of loopbaancoaching, zodat zij hun eigen weg vinden naar persoonlijke ontwikkeling en geluk. Humor en relativering vormen uitgangspunten van het proces om u te leren genieten van uzelf. Indien nodig zal ik u confronteren en een spiegel voorhouden. Het doel van uw reis wordt door mij niet uit het oog verloren: ik ben praktisch en resultaatgericht ingesteld en zal u graag helpen bij het bereiken van uw doel. Uitgangspunt van mijn begeleiding is betrokkenheid en oprechte belangstelling. Ik vind het inspirerend om een stukje mee te mogen reizen op uw weg naar persoonlijke ontwikkeling en geluk.

Hoe ik u kan begeleiden?
Als coach begeleid ik u op uw pad tot bewustwording. Ik ben ervan overtuigd dat u uw leven het beste kunt sturen op het moment dat u uzelf in alle facetten goed kent. Dit betekent dat we onderzoeken hoe u tot nu toe keuzes hebt gemaakt, waar blokkades en patronen zijn ontstaan, en waar acceptatie of ontwikkeling wenselijk is om als persoon efficiënter te functioneren. Dit bewustwordingsproces stelt u in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor het vinden van een oplossing voor uw situatie: een belangrijke stap van probleem naar kans. Zo ontstaat ruimte om in actie te komen vanuit uw passie en missie in het leven, zowel zakelijk als privé.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in de regio Utrecht

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


BLOGPOSTS VAN Jolanda Bouwman
Jolanda Bouwman heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Jolanda,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit