Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Lia Vries
Mijn expertise richt zich op veranderingsprocessen van individuen met als thema’s: leiderschap, autonomie, senioriteit, samenwerking en ontwikkeling. Bijzonder is mijn eigen levens- en werkervaring, diverse opleidingen,een gezonde dosis humor, eenvoud, to the point, gedegenheid en empathisch. Passie: door mensen te laten ervaren wat hen echt bezielt, komt hun talenten en vitaliteit vrij en dat is wat mij oprecht inspireert!

BRANCHE ERVARING
Financiële dienstverlening
ICT.
Detailhandel
Onderwijs
Overheid
Maatschappelijke Dienstverlening

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Management / Directie
Training
Counselling / Psychologie

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Lia Vries

Outplacement- en loopbaancoach, netwerkcoach in Amsterdam en Alkmaar

Ik help u graag bij:
Outplacementtrajecten, loopbaanbegeleiding, coaching voor werknemers en managers en coaching voor 50-plussers
 

Ik startte mijn loopbaan als leidinggevende bij Albert Heijn. Ik was betrokken bij het implementeren van het ziekteverzuimbeleid en het uitvoeren van mobiliteitstrajecten. Na mijn studie personeelswerk & arbeidsverhouding en een leergang loopbaanontwikkeling heb ik mij verder ontwikkeld als adviseur en trainer. Ik heb gewerkt als mobiliteitsadviseur voor Ahold Nederland. Na mijn opleiding tot master practitioner NLP heb ik in 2002 gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap. Ik heb mijn ervaring in de retailbranche uitgebreid naar andere werkgebieden, zoals de groothandel, ICT- en facilitaire dienstverlening en jeugdhulpverlening.

Mijn motivatie
Gedurende mijn loopbaan maakte ik een interessante ontwikkeling door. Als leidinggevende lag de nadruk voor mij vooral op zakelijke aspecten en resultaten. Door de jaren heen raakte ik echter meer en meer geïnspireerd door de persoonlijke drijfveren en ambities van mensen. Wat mij boeit is wat mensen uniek maakt. Ik geniet ervan wanneer mensen tot hun recht komen. Wanneer u vanuit uw unieke kwaliteiten en talenten durft te kiezen voor het daadwerkelijk verwezenlijken van uw dromen. Door u te laten nadenken over wat u echt bezielt, komt uw enthousiasme en vitaliteit vrij en dat is wat mij zo inspireert.

Mijn talent als coach
Ik ben er goed in om unieke talenten en kwaliteiten van mensen tot uiting te laten komen. Mijn aandacht gaat uit naar de gedreven dertigers en de onweerstaanbare veertigers en vijftigers. En bent u niet meer de jongste? Ook dan vindt u in mij een uitstekende coach. Mijn interesse voor loopbaanontwikkeling voor senioren heeft geresulteerd in het ontwikkelen en implementeren van de driedaagse cursus ‘als werken niet meer hoeft'. Mijn ervaringen als leidinggevende en adviseur stellen mij in staat de balans te vinden tussen de belangen van de organisatie enerzijds en de persoon binnen de organisatie anderzijds.

Hoe ik u kan begeleiden?
Ik ben actief als loopbaanbegeleider, trainer en coach. Ik ben gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding, managementadvisering met betrekking tot mobiliteitsvraagstukken en outplacementtrajecten. Mijn werkwijze is erop gericht u letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen, zodat u in staat bent een eigen koers te bepalen bij het vervolg van uw loopbaan. Ik help u concreet op weg: met het plaatsen van uw CV, met netwerken en met het solliciteren op unieke wijze.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in de regio Amsterdam

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


BLOGPOSTS VAN Lia Vries

12 april 2011: De lezing bij de UVA

13 maart 2011: Lezing Lia

12 februari 2011: Nieuwe vestiging in Amsterdam


 
 
 
     
 
Beste Lia,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit