Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Marijke Buyse
Ik ben een coach zonder haast. Ik begeleid door bezinning. Mijn talenten zijn: betrokkenheid, een heldere blik, creativiteit en gevoel voor humor.

BRANCHE ERVARING
ICT.
Overheid
Gezondheidszorg
Maatschappelijke Dienstverlening

FUNCTIE ERVARING
Mediation
P&O / HRM
Staf / Beleid

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Marijke Buyse

Coach en loopbaancoach, coach voor werknemers en managers in Nijmegen

Ik help u graag bij:
Loopbaanbegeleiding en carrière-advies

Ik ben afgestudeerd als theoretisch pedagoog. Ik leerde situaties te onderzoeken met een scherpe analytische blik. Ook heb ik de School voor Zijnsoriëntatie gevolgd. Hier leerde ik stilstaan. Ik ontdekte dat rust en ontspanning de beste voorwaarden zijn voor persoonlijke groei. Inmiddels ben ik een heldere coach, die weet heeft van de intense kracht van stilte.
Behalve coach ben ik trouwambtenaar en sprookjesschrijver. Bij jubilea, huwelijken of andere mijlpalen in het leven schrijf ik voor mijn klanten het sprookje van hun leven.

Mijn motivatie
Ik ben ervan overtuigd dat het leven ‘wijs' is en dat het erom gaat dat mensen in harmonie leven met de wetten en principes van het leven. Ik heb dit in mijn leven -en nog steeds- met vallen en opstaan geleerd.
Ik vind coachen prachtig werk. Ik vind het heerlijk om samen met u te ontdekken wat uw essentie is, hoe u hieraan vorm kan geven en hoe u in harmonie kunt leven met alles wat u op uw levensweg tegenkomt.

Mijn talent als coach
Ik ben coach. Ik ben geen loopbaanadviseur. Dat wil zeggen: ik ondersteun bij innerlijke vragen. Ik ben niet de specialist die weet hoe u uw CV moet optimaliseren, die kennis heeft over arbeidsmarkt of persoonlijkheidstesten.

Ik ben een coach zonder haast. Ik begeleid door bezinning. Mijn talenten zijn: betrokkenheid, een heldere blik, creativiteit en gevoel voor humor.

Hoe ik u kan begeleiden?
Ik gebruik methodes die u stil zetten (meditatie, creatieve oefeningen). Hierdoor komt u op een diepere manier in contact met uw wensen en angsten. U kunt uiteindelijk van uw wensen intenties en van uw angsten bondgenoten maken.
Mijn coaching is ideaal als u zich wilt bezinnen. Ook kan het een onderdeel zijn van een loopbaancoachings- of outplacementtraject bij een andere coach.
Als -na rust en reflectie- het verlangen naar actie ontstaat, gaat u terug naar uw eigen loopbaancoach. Als u blijft, daag ik u uit om te doen wat u echt wilt. Én om dat op een nieuwe manier te doen.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in Oost-Nederland

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


BLOGPOSTS VAN Marijke Buyse
Marijke Buyse heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Marijke,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit