Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Miranda Bensing
Als coach ligt mijn talent in het overzichtelijk maken van kansen door het stellen van duidelijke doelen. Mijn zakelijke- en ondernemersachtergrond zijn hiervoor waardevol: ik vind meestal snel aansluiting bij mijn klanten en begrijp welke thema's belangrijk zijn. Ik zet mijn zakelijke netwerk graag in om u, (startende) ondernemer in contact te brengen met interessante partijen.

BRANCHE ERVARING
Financiƫle dienstverlening
Zakelijke dienstverlening
Onderwijs
Gezondheidszorg

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Onderwijs / Educatie
Management / Directie
Marketing / Communicatie / Sales
Training

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Miranda Bensing

Ondernemerscoach in Amersfoort

Ik help graag bij:
Het starten een een eigen bedrijf, succesvoller maken van een bestaand bedrijf, coaching van ondernemers.

Ik ben een energieke en resultaatgerichte Amersfoortse met twee zoons. Voordat ik in 2000 mijn eerste eigen bedrijf begon (een taleninstituut) werkte ik o.a. als projectleider en intercedente. Van 2004 tot 2008 was ik didactisch directeur en vervolgens commercieel directeur bij het landelijke taleninstituut waar ik samen met twee anderen eigenaar van was. Medio 2008 ben ik fulltime gaan coachen en sinds begin 2010 combineer ik het coachen van medewerkers, managers en ondernemers met zelf ondernemen.

Mijn motivatie
Ik geloof dat mensen veel in huis hebben: hun potentieel is vaak groter dan wat ze benutten. Het is voor mij een dankbare uitdaging om dat potentieel ook bij u zichtbaar te maken. Uw eventuele belemmeringen en onzekerheden worden omgezet in kansen en in zelfvertrouwen.

Mijn talent als coach
Als coach ligt mijn talent in het overzichtelijk maken van kansen door het stellen van duidelijke doelen. Mijn zakelijke- en ondernemersachtergrond zijn hiervoor waardevol: ik vind meestal snel aansluiting bij mijn klanten en begrijp welke thema's belangrijk zijn. Ik zet mijn zakelijke netwerk graag in om u, (startende) ondernemer of werkzoekende, in contact te brengen met interessante partijen. Mijn motto luidt: Het begin van succes is een duidelijk doel. Het gaat erom als coach bij re-integratietrajecten en loopbaancoaching duidelijkheid te verschaffen in vraagstukken die complex lijken: ‘keep it simple'. Ik combineer mensgericht coachen (Wie ben je? Wat drijft je? Waar wil je heen? Hoe kom je daar?) met het nakomen van heldere doelen. Veiligheid en openheid zijn voor mij de belangrijkste randvoorwaarden voor een constructief coachingstraject.

Hoe ik u kan begeleiden?
Ik maak gebruik van mijn praktijkervaring als ondernemer en leidinggevende en van mijn kennis en vaardigheden. Tijdens de opleidingen strategisch trainen & opleiden, NLP practitioner en NLP topcoach heb ik veel van mijn huidige coachvaardigheden aangereikt gekregen. Bent u hoger opgeleid en beschikt u over verantwoordelijkheidsgevoel en een positief kritische blik op uzelf en anderen? Dan zult u zich thuis voelen bij mij en mijn aanpak. Ik verwacht van u inzet en betrokkenheid en geef dat zelf ook. Bent u een (startende) ondernemer, manager of werknemer die toe is aan een volgende stap, dan coach ik u graag bij uw loopbaanvraag.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in de regio Utrecht

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


SUCCESVERHALEN VAN Miranda Bensing
Kathleen:

Edmond: Manager


BLOGPOSTS VAN Miranda Bensing
Miranda Bensing heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Miranda,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit