Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Mirjam Hooiveld
Mijn talent komt tot uiting wanneer ik samen met u bepaal in welke functie en omgeving u met uw unieke kwaliteiten het beste tot uw recht komt. Ik help u dit te realiseren. Mijn kwaliteiten zijn: een no-nonsense aanpak, goed luisteren en observeren. Mijn analytisch vermogen zet ik graag in om u in het proces te begeleiden. Naast mijn werk als coach ben ik actief als recruiter en neem ik assessments af.

BRANCHE ERVARING
Financiële dienstverlening
Zakelijke dienstverlening
Detailhandel
Informatie en Communicatie

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Management / Directie
Marketing / Communicatie / Sales
P&O / HRM
Projectmanagement
Staf / Beleid
Training

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Mirjam Hooiveld

outplacement- & Loopbaancoach, coach voor werknemers en managers, Personal branding in Amsterdam en Utrecht

Ik help u graag bij:
Loopbaancoaching, persoonlijke marketing & sales (personal branding) & outplacement
 

Ik ben afgestudeerd in Economie. Ervaring heb ik opgedaan als marketing manager en project manager in de retailbranche, Sr. consultant werving en selectie, detachering en interim management maar ook als HR-consultant op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom. In 2004 ben ik mijn eigen onderneming gestart. Naast mijn werk als coach ben ik actief als recruiter en neem ik assessments af.

Mijn motivatie
"Jaag niet achter het verleden aan. Verlang niet naar de toekomst. Het verleden is niet meer. De toekomst is nog niet begonnen", volgens Boeddha. Hoewel het verleden niet meer is volgens deze uitspraak, kunt u er veel van leren, is mijn overtuiging. Als coach ga ik graag met u op zoek naar de kwaliteiten die u in het verleden heeft laten zien en waar u ook in de toekomst op kunt bouwen. Wat mij betreft ligt uw toekomst open en ik vind het spannend om samen met u te ontdekken wat mogelijk is: vaak veel meer dan u denkt!

Mijn talent als coach             
Mijn talent komt tot uiting wanneer ik samen met u bepaal in welke functie en omgeving u met uw unieke kwaliteiten het beste tot uw recht komt. Ik help u dit te realiseren. Mijn kwaliteiten zijn: een no-nonsense aanpak, goed luisteren en observeren. Mijn analytisch vermogen zet ik graag in om u in het proces te begeleiden. Naast mijn werk als coach ben ik actief als recruiter en neem ik assessments af. Tijdens uw sollicitatieproces kan ik daardoor goed als sparring partner fungeren bij de voorbereiding en evaluatie van een sollicitatiegesprek of assessment. Ik beschik over een groot netwerk in de zakelijke dienstverlening, waardoor ik u bij mogelijke werkgevers kan introduceren.

Hoe ik u kan begeleiden?     
Op het gebied van coaching heb ik opleidingen gevolgd bij onder meer Gerritsen adviesgroep en Alites. Daarnaast heb een eenjarige NLP-opleiding met succes afgerond. NLP-technieken zet ik graag in om eventuele belemmerende overtuigingen inzichtelijk te maken, zodat deze u minder in de weg staan bij het vinden van uw gewenste baan. U kunt een beroep op mij doen voor coaching, outplacementbegeleiding en loopbaancoaching.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches

Alle coaches in de regio Amsterdam
Alle coaches in de regio Utrecht

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


SUCCESVERHALEN VAN Mirjam Hooiveld
Rodrique: Na een jaar begeleiding door een ander bureau vond ik via Dreamjob wél mijn droombaan!

Mirjam: Communicatie adviseur


BLOGPOSTS VAN Mirjam Hooiveld
Mirjam Hooiveld heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Mirjam,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit