Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Monika Rietveld
Ik ben een betrokken coach, die goed invoelt wat een cliënt nodig heeft en daarop inspeelt tijdens de coaching. Kernbegrippen in mijn coaching: (zelf)reflectie, bewustwording, zelfvertrouwen en experimenteren met nieuw gedrag. Dit resulteert in andere keuzes en een praktische vertaalslag naar de dagelijkse gang van zaken. Motto: ‘keeping life simple’. Ik help mensen uit hun hoofd naar hun gevoel en lijf. Specialisme: human energy management.

BRANCHE ERVARING
Zakelijke dienstverlening

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Management / Directie
P&O / HRM
Counselling / Psychologie

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Monika Rietveld

Outplacement- en loopbaancoach in Den Haag, Rotterdam en Leiden

Ik help u graag bij:
Outplacementtrajecten, loopbaanbegeleiding en management/executive coaching

Ik heb Psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden (onderwijskunde/bedrijfsopleidingen). Van huis uit ben ik psychologe. Ik werkte tien jaar als intercedente, accountmanager, vestigingsmanager en trainer bij Randstad Uitzendbureau waar ik ervaring opdeed met organiseren, planmatig aanpakken, doelen nastreven en het neerzetten van resultaten. Nu werk ik als coach en trainer.

Mijn motivatie
‘Wat voor ons ligt en wat achter ons ligt, is onbeduidend in vergelijking met wat in ons ligt. En wanneer we dat wat in ons ligt naar buiten brengen gebeuren er wonderen', volgens H.D. Thoreau. Deze uitspraak is mij op het lijf geschreven. Wezenlijk contact en bewustwording raken mij het meest in het coachen.

Mijn talent als coach
Ik vind het belangrijk om vanuit hoofd, hart en handen te leven en te werken. Dit breng ik graag op u over met mijn coaching. Waar nodig gebruik ik lichaams- en energiewerk als middel, om u die verbinding te laten ervaren. Alleen dan kunt u wezenlijk contact maken met uzelf en de ander, en naar buiten brengen wat in u zit. In mijn coaching verbind ik het intuïtieve met het zakelijke, het vrouwelijke met het mannelijke.

Hoe ik u kan begeleiden?
Tijdens de coaching, outplacementbegeleiding of loopbaancoaching, gaan we op zoek naar datgene waar uw ogen van gaan stralen. Echt laten zien wat in u leeft, wat u plezier geeft, wat helpt om te ontdekken: Dit wil ik, dit kies ik. Misschien gaan wij wandelen, luisteren we naar muziek of spelen we met ander gedrag. Alles om los te komen uit vaste patronen, zodat u weer nieuwe kansen en mogelijkheden ziet. Dit vertaalt zich in werk waarin u uzelf kunt zijn en waar uw talenten een plaats krijgen.

Alle coaches in de regio Den Haag en Leiden
Alle coaches in de regio Rotterdam


SUCCESVERHALEN VAN Monika Rietveld
Patricia: Sportjournaliste


BLOGPOSTS VAN Monika Rietveld
Monika Rietveld heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Monika,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit