Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Monique de Boer
Het begint en eindigt bij zelfkennis. Het is weten wie je bent, wat je wilt en wat je te doen hebt. Hoe werk ik daaraan? Door het je te laten doen! Daarop te leren reflecteren, je vanuit verschillende perspectieven te laten kijken, je te confronteren, gevoel en intuïtie meer ruimte te geven en aspecten van jezelf naar boven te halen die voor jou nog onbekend waren. Bovenal door je zelf meer lol te laten beleven in dit proces. Daarbij zijn de door jou gewenste resultaten leidend.

BRANCHE ERVARING
Zakelijke dienstverlening
Onderwijs
Energie
Overheid
Maatschappelijke Dienstverlening

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Onderwijs / Educatie
Management / Directie
Marketing / Communicatie / Sales
Mediation
P&O / HRM
Projectmanagement
Staf / Beleid
Training
Management Development

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Monique de Boer

Outplacement- en Loopbaancoach, managers coach in Utrecht

Ik help u graag bij:
Outplacementtrajecten, loopbaanbegeleiding en managementcoaching.

Mijn loopbaan begon op de Universiteit, als docent en begeleider van studenten in studie- en scriptievaardigheden. Vervolgens werkte ik bij de Utrechtse School voor Bestuur en Organisatiewetenschappen als docent sociale- en managementvaardigheden en didactiek.

In de zomermaanden werkte ik als stewardess. Na tien jaar maakte ik de overstap naar een grondfunctie bij de KLM, waar ik twaalf jaar gewerkt heb als training consultant bij verschillende divisies. In die periode ben ik voor mijzelf begonnen als supervisor, intervisor en coach. Sinds drie jaar werk ik als zelfstandig ondernemer voor profit- en non-profitorganisaties. Ik heb een tweejarige postdoctorale opleiding coaching en intervisie gevolgd, aangevuld met opleidingen op het gebied van intuïtief coachen, mediation, de werking van het brein en insights discovery.

Mijn motivatie
Ik ben coach omdat ik nieuwsgierig ben: welk mens zit er achter u? Wat bezielt u? Wat hebt u in huis maar heeft u nog niet ontdekt? Niet iedereen herkent zijn eigen talenten. Omdat uw talent zo normaal is dat u het niet meer herkent als talent? Of omdat uw talent nog verborgen is gebleven? Samen op zoek gaan naar het unieke in uzelf. Daar kan ik gepassioneerd door raken. Jaren geleden ben ik een flinke periode ziek geweest. Achteraf gezien heeft deze periode me geholpen beter te kijken naar wat ik echt wil. Ik heb geleerd mijn verstand beter af te stemmen op mijn gevoel en mijn binnenkant en mijn lijf meer aandacht te geven. Die zoektocht was voor mij een avontuur, het is alsof je op reis bent in je eigen leven en nieuwe gebieden ontdekt! Dit heeft mij geïnspireerd om coach te worden.

Mijn talent als coach
Mensen voelen zich snel vertrouwd bij mij en ik kan me van nature goed inleven. Maar ook afstand nemen en patronen ontdekken in wat u vertelt vind ik belangrijk. Mijn universitaire opleiding Klinische Pedagogiek in combinatie met mijn werkervaring als docent op de universiteit helpen hierbij. Door inleven en afstand nemen krijgt u een nieuwe kijk op uzelf en ontstaan nieuwe mogelijkheden. Tango heeft een speciale plek in mijn hart. Geen dans(partner) is hetzelfde: iedere dans ontdek je weer opnieuw. De tango liederen gaan over het leven. De passie en veerkracht in deze liederen raken me steeds weer.

Hoe ik u kan begeleiden?
Tijdens onze gesprekken werk ik met veel verschillende werkvormen. Deze maken de geest soepel. We starten bij de coaching, outplacementbegeleiding of loopbaancoaching met een Insights Discovery persoonlijkheidstest (op basis van Jung ) omdat deze u helpt nieuwe dingen aan uzelf te ontdekken.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in de regio Utrecht

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


SUCCESVERHALEN VAN Monique de Boer
Daan: Commercieel Service Manager bij een internationale ICT-organisatie

Kathleen:


BLOGPOSTS VAN Monique de Boer
Monique de Boer heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Monique,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit