Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Natalie Eckelkamp
Ik ben een resultaatgerichte coach die naast cognitief ook ervaringsgericht werkt om de diepere emotionele laag te raken en tot gedragsverandering te komen. Leiding geven door leiding te geven aan jezelf. Optimaal evenwicht tussen kracht en kwetsbaarheid vinden om vanuit missie en passie duurzaam te leven/werken.

BRANCHE ERVARING
ICT.
Zakelijke dienstverlening
Onderwijs
Non-Profit
Cultuur
Informatie en Communicatie

FUNCTIE ERVARING
Journalistiek / Media
Management / Directie
Marketing / Communicatie / Sales
Staf / Beleid
Counselling / Psychologie

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Natalie Eckelkamp

Loopbaancoach, counseller/psychologe en coach voor werknemers en managers in Amsterdam

Ik help u graag bij:
Carrièrecoaching, counselling coaching voor werknemers en managers.

Na een boeiende tijd in de filmwereld (o.m. als programmacoördinator bij het Filmfestival Rotterdam) werkte ik een aantal jaren bij de VPRO. Daar ontdekte ik het vak communicatie als nieuwe uitdaging. Na een tussenstop bij een multinational in de media werd ik hoofd corporate communication bij een organisatie op het gebied van internationale samenwerking. Ik besefte dat het ondersteunen van mensen in hun ontwikkeling de rode draad in mijn leven is. Toen besloot ik een nieuwe richting in te slaan en zette al snel mijn eigen coachingspraktijk op. Voortbouwend op mijn oorspronkelijke studie andragologie volgde ik een 3,5-jarige post HBO-coaching & counselingopleiding bij het Europees Instituut, een leergang loopbaancoaching, een eenjarige opleiding Coachen tot de kern en een groot aantal vervolgopleidingen en trainingen.

Mijn motivatie
Intens leven en blijven groeien is mijn motto. Ik heb ervaren dat doen waar je goed in bent, niet hetzelfde is als je passie volgen. Uw drijfveren, belemmeringen en gewenste bestemming, vormen centrale thema's voor coaching. U gaat uw (verborgen) kwaliteiten, talenten en uitdagingen ontdekken en onderzoeken hoe u deze beter kunt inzetten: in balans met uzelf en uw omgeving, en in een passende droombaan.

Mijn talent als coach
Ik ben gek op films, vooral vanwege de verhalen van mensen. Deze boeien mij. Dat vertaalt zich in mijn werk, dat erop gericht is u dieper inzicht in uzelf te laten verkrijgen: in uw verlangens en uw verhaal. Het doel is dat u concrete stappen gaat zetten om uw mogelijkheden ten volle te benutten. Door mijn managementervaring weet ik waar u in uw werk tegenaan kunt lopen of hoe u vast kunt lopen. Omdat ik ben geworteld in twee culturen (ik ben half Duits, half Nederlands) ben ik eerder geneigd om verschillende kanten van een probleem te bezien. Hierdoor kan ik u andere invalshoeken of interpretaties aanreiken.

Hoe ik u kan begeleiden?     
Ik help u tijdens het traject van coaching, outplacementbegeleiding of loopbaancoaching, ontdekken binnen welk krachtenveld u functioneert en hoe u in dit krachtenveld staat. Samen onderzoeken we wat er speelt in communicatie over en weer met anderen en welke veranderingen u kunt aanbrengen. Ik gebruik een groot aantal werkvormen. Ik werk ervaringsgericht en met veel aandacht voor wat uw lichaam en uw hart vertellen.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in de regio Amsterdam

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


BLOGPOSTS VAN Natalie Eckelkamp
Natalie Eckelkamp heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Natalie,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit