Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Pia Peltzer
Het is mijn missie mensen zich te laten ontwikkelen zodat zij in hun kracht komen te staan. Bij mij is werk en privé altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mijn manier van coachen is afhankelijk van het hier en nu en vooral respectvol, liefdevol en, waar nodig, confronterend. Doel: in verbinding staan met jezelf en de ander.

BRANCHE ERVARING
Financiële dienstverlening
Onderwijs
Overheid
Non-Profit
Cultuur
Maatschappelijke Dienstverlening

FUNCTIE ERVARING
Onderwijs / Educatie
Training

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Pia Peltzer

Outplacement- en loopbaancoach & coach voor senioren in Den Bosch

Ik help u graag bij:
Outplacementtrajecten, loopbaancoaching voor zowel jonge als de oudere werknemer.

Ik heb ervaring in communicatietrainingen, coaching, loopbaancoaching, outplacementbegeleiding, reïntegratie en veranderingstrajecten. Lange tijd wist ik niet wat ik wilde worden. Mijn leven verliep zonder dat ik bewuste keuzes maakte. Door een studie Pedagogiek op mijn 38ste, de school voor coaching en vier jaar NLP, ontdekte ik wie ik echt ben, wat mijn passie is en waar ik in het leven naartoe wil. Ik ben een laatbloeier en ik geniet ervan. Deze ontdekking heeft geresulteerd in mijn eigen onderneming en in meer zelfontplooiing: intuïtieve ontwikkeling en mindfulness. Even belangrijk vind ik de ervaringen die ik heb, vanuit mijn werkbare en privéleven. Die hebben mij gebracht tot waar ik nu ben en verder.

Mijn motivatie          
Ik gun het iedereen om met plezier en energie de toekomst tegemoet te gaan.

Mijn talent als coach
Het volgende proces vormt het uitgangspunt van mijn aanpak:

aandachtbewustwording→ veranderingresultaat.

Ik ontmoet bijzondere mensen, in alle lagen van de bevolking en allen met een eigen rugzak. Deze rugzak bepaalt hoe iemand zich ontwikkelt. Dit is natuurlijk prima en tegelijkertijd kan het je soms dwarszitten in bepaalde situaties. Bereidheid om naar uzelf te kijken, te luisteren en te voelen, vormen de basis om aan de ontwikkeling van uw persoonlijkheid te werken waardoor u weer stappen kunt zetten. Neem het heft in eigen hand! "Wat wij in het leven soms nodig hebben is iemand die ons ertoe brengt te doen waartoe wij in staat zijn", volgens Ralph Waldo Emerson.

Hoe ik u kan begeleiden?      
Als trainer en coach bij outplacementbegeleiding en loopbaancoaching, is mijn gereedschapskist behoorlijk gevuld. Deze maak ik pas open als ik weet wat ik nodig heb om u te kunnen begeleiden. Hoe ik dat weet? Naast kennis en ervaring fungeert mijn intuïtie als raadgever: een succesvolle formule. En zo begeleid ik u bij uw ontwikkeling als individu, bij het ontdoen van beperkende overtuigingen of het nastreven van uw droom. Met als doel: blijvend sterk in het leven staan.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in Brabant

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


BLOGPOSTS VAN Pia Peltzer
Pia Peltzer heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Pia,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit