Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Renny Bos
Mijn werkwijze als coach, outplacementbegeleider en loopbaancoach is erop gericht om u letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen, zodat u in staat bent uw eigen koers te bepalen voor het vervolg uw loopbaan. Bij de start van het traject bepalen we samen het doel. Dit doel vormt het uitgangspunt van de ontwikkeling van een realistisch plan.

BRANCHE ERVARING
Zakelijke dienstverlening
Onderwijs
Overheid
Maatschappelijke Dienstverlening

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Training
Zorg & Welzijn

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Renny Bos

Outplacement- en loopbaancoach. coach voor werknemers en managers in Assen & Groningen

Ik help u graag bij:
Outplacementtrajecten, loopbaanbegeleiding en carrièreadvies.

Als GGZ-medewerker en arbeidsdeskundige heb ik gewerkt op het snijvlak van mens en werk. Mijn kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijnsontwikkeling en persoonlijk leiderschap heb ik weten in te zetten. Ik heb de volgende opleidingen gevolgd: opleiding tot arbeidsdeskundige, neuro linguïstisch programmeren (NLP) en een opleiding tot coach: verdieping tot de kern en transactionele analyse (TA) bij Weisfelt & Partners. Ik maakte de overstap naar het bedrijfsleven. Als arbeidsdeskundige adviseerde ik bij re-integratietrajecten van werknemers in het kader van de Wet verbetering Poortwachter. Door dit werk ben ik in aanraking gekomen met coaching en leiderschapsontwikkeling en heb ik kunnen bijdragen aan het verbeteren van het werkklimaat van de medewerkers.

Mijn motivatie
Mijn motivatie is mensen ondersteunen in het uitpakken van hun dromen. In mijn loopbaan heb ik mijn passie gevolgd en een aantal keren stappen durven zetten die aanvoelden als risicovol. Achteraf kijk ik met bewondering terug op wat ik gedaan heb. Ik ben de levensenergie blijven voelen door in mijn loopbaan regelmatig voor verandering te zorgen! Mijn persoonlijk streven is u dusdanig te ondersteunen dat u het maximale uit uzelf weet te halen.

Mijn talent als coach
Ik bied u persoonsgerichte coaching, outplacementbegeleiding en loopbaancoaching aan, welke u inzicht geeft in uw persoonlijke en beroepsmatige functioneren. Met gerichte oefeningen ontwikkelt u dieper inzicht in uzelf en in uw ontwikkeling. Uw persoonlijke inspiratie gebruik ik om u te laten ontdekken wat uw wensen en doelen zijn. Wat heeft u nodig om goed te kunnen functioneren? Ook nodig ik u uit om uw eigen kwaliteiten te benoemen en van daaruit een realistisch plan te ontwikkelen. Ik omschrijf mezelf als integer, warm, nieuwsgierig, actief, levenslustig en creatief.

Hoe ik u kan begeleiden?
Mijn werkwijze als coach, outplacementbegeleider en loopbaancoach is erop gericht om u letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen, zodat u in staat bent uw eigen koers te bepalen voor het vervolg uw loopbaan. Bij de start van het traject bepalen we samen het doel. Dit doel vormt het uitgangspunt van de ontwikkeling van een realistisch plan. Tijdens onze gesprekken wandel ik graag met u mee als uw constructieve en professionele reisgenoot die u begeleidt op uw weg.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


SUCCESVERHALEN VAN Renny Bos
Ronny: 13 jaar gewerkt bij dezelfde werkgever, en plots ontslagen

Lucie: Apothekers assistente op zoek naar een nieuwe uitdaging


BLOGPOSTS VAN Renny Bos
Renny Bos heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Renny,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit