Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Rob Bartels
Ik ben een enthousiaste coach die beschikt over een gezonde combinatie levens- en werkervaring. Ik geloof dat iedereen vanuit persoonlijke kracht zijn loopbaan kan sturen. De zoektocht naar wie u bent en wat u echt wilt, brengt u dichter bij de baan die werkelijk bij u past. Een baan waar u enthousiast van wordt en die u plezier en energie geeft. Gepassioneerd help ik u op weg in de richting van uw droombaan. Humor is mijn kracht en die zet ik in om beweging te creëren.

BRANCHE ERVARING
Zakelijke dienstverlening
Overheid
Non-Profit
Horeca
Informatie en Communicatie

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Management / Directie
Marketing / Communicatie / Sales
Projectmanagement
Staf / Beleid
Training
Counselling / Psychologie
Management Development

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Rob Bartels

Outplacement- en Loopbaancoach in Rotterdam, Breda en Tilburg

Ik help u graag bij:
Outplacementtrajecten, loopbaancoaching en carrièreadvies. Coaching voor werknemers en managers.

Ik heb een achtergrond in marketing, communicatie en management. Mijn professionele loopbaan begon in 1993 tijdens de afronding van mijn studie commerciële economie. Als zelfstandig ondernemer ontwikkelde ik ruim zeven jaar partyconcepten en business events. In die tijd leerde ik hoe je de zintuigen van anderen kunt prikkelen en deze op elkaar kunt afstemmen. Van 1999 tot 2005 heb ik diverse marketing- en leidinggevende functies vervuld bij Netwerk VSP en Rotterdam Marketing en bouwde ik een groot netwerk op.

Mijn motivatie
Na een zware periode van persoonlijke confrontaties wilde ik meer leren over mijn binnenkant en meer algemeen, de mentale processen die mensen doorlopen wanneer zij op zoek zijn naar zichzelf. Ik heb daarvoor de 3½ jarige opleiding coaching & counseling gevolgd aan het Europees Instituut / De Baak. In 2005 was ik klaar voor het ‘echte werk'. Ik zei mijn vaste baan vaarwel om als zelfstandig coach en adviseur anderen te begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Mijn talent als coach
Ik ben een enthousiaste Rotterdammer die beschikt over een gezonde combinatie levens- en werkervaring. Ik geloof dat iedereen vanuit persoonlijke kracht zijn loopbaan kan sturen. De zoektocht naar wie u bent en wat u echt wilt, brengt u dichter bij de baan die werkelijk bij u past. Een baan waar u enthousiast van wordt en die u plezier en energie geeft. Gepassioneerd help ik u op weg in de richting van uw droombaan. Humor is mijn kracht en die zet ik in om beweging te creëren.

Hoe ik u kan begeleiden?
Mijn aanpak in coaching, outplacement en loopbaancoaching is mens- en resultaatgericht. In het eerste gesprek bepalen we samen of het tussen ons voldoende klikt. Tijdens onze vervolggesprekken leert u zichzelf beter kennen en begrijpen en wordt u aangespoord tot actie en nieuw gedrag. In mijn rol als coach spiegel ik uw gedachten en handelen. Ik luister, reflecteer, confronteer en probeer lijnen te ontdekken in uw verhaal. Uiteindelijk gaat het er ook bij coaching om dat u leert uzelf te accepteren en keuzes te maken die echt van u zijn. U zult meer zelfvertrouwen ervaren, makkelijker (werk)relaties aangaan en helder kunnen communiceren over wie u bent, wat u drijft en wat u echt wilt.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in de regio Rotterdam

Alle coaches in Brabant

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


SUCCESVERHALEN VAN Rob Bartels
Karen: Directiesecretaresse


BLOGPOSTS VAN Rob Bartels
Rob Bartels heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Rob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit