Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Rob Janzen
Breed inzetbare allrounder op diverse niveaus. Legt en onderhoud makkelijk contacten. Weet vanuit de menskant door te schakelen naar de zakelijk resultaat gerichte zijde. Dit op basis door zich te verplaatsen in zijn gesprekspartner. Spreekt en handelt vanuit senioriteit met als kernwaarde deze kennis ter beschikking te stellen op basis van inventarisatie en behoefte. “Het geven van kennis op maat.” Door het zoeken en meedenken naar oplossingen die passend en aanvullen en dus van meerwaarde zijn voor de gesprekspartner.

BRANCHE ERVARING
Financiële dienstverlening
Zakelijke dienstverlening
Detailhandel
Onroerend goed
Non-Profit

FUNCTIE ERVARING
Onderwijs / Educatie
Management / Directie
Marketing / Communicatie / Sales
P&O / HRM
Projectmanagement
Staf / Beleid
Training
Organisatie ontwikkeling

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Rob Janzen

Ondernemers- en businesscoach in Amsterdam, Leiden en Den Haag

Ik help u graag bij:
Het starten een een eigen bedrijf, succesvoller maken van een bestaand bedrijf, coaching van ondernemers

Ik heb negen jaar als docent lichamelijke opvoeding en districttennisleraar gewerkt. In deze periode heb ik veel didactische, pedagogische, psychische en coachingsvaardigheden ontwikkeld en gedurende negen jaar met succes toegepast. Na een zware blessure ben ik opnieuw onder aan de ladder begonnen in het bank- en verzekeringswezen. Ik klom snel op in regionale- en landelijke leidinggevende functies, waar ik met diverse vormen van distributie in meerdere marktsegmenten werkzaam was: zowel op het gebied van verkoop, projectmanagement, marketing, formulemanagement, relatiemanagement, zelfstandig ondernemerschap als franchisenemers. Functies waar naast de inhoud voor mij altijd de mens centraal heeft gestaan.

Mijn motivatie
Ik vind het uitdagend om samen met werkgevers tot maatwerkoplossingen te komen. Oplossingen die voor werkgevers, werknemers en wellicht ook voor u, nieuwe kansen en mogelijkheden bieden. Welke door mijn inzet als coach en een breed scala van moderne communicatiemiddelen ook daadwerkelijk te realiseren zijn.

Mijn talent als coach
Het concept van Dreamjob sluit wat betreft visie, kwaliteitsniveau van de coaches en werkwijze goed aan op de meer dan 25 jaar ervaring die ik heb opgedaan als leidinggevende in de financiële wereld. Ik help u graag als coach uw droombaan te vinden. Voor re-integratietrajecten en loopbaanbegeleiding kunt u bij mij terecht. Eventueel in samenwerking met HRM, help ik u ontdekken wat nodig is op gebied van bijvoorbeeld kennis en vaardigheden. Maar ook welke randvoorwaarden noodzakelijk zijn om de gestelde doelen daadwerkelijk te realiseren. Naast de zakelijke doelen tijdens deze intensieve trajecten staat u als persoon met uw gevoelens centraal. De uitdaging van het combineren van deze twee aspecten ben ik nooit uit de weg gegaan, maar zoek ik juist op.

Hoe ik u kan begeleiden?
Binnen Dreamjob ben ik mede verantwoordelijk voor key accountmanagement bij grote banken en verzekeraars. Door de veranderingen die de laatste jaren bij deze instellingen plaatsvinden, is specialisatie en specifieke branche kennis van groot belang. Dankzij 28 jaar ervaring in hogere managementfuncties in bank- en verzekeringswezen, begrijp ik de processen en de keuzes die gemaakt worden. Mijn credo is ‘bankiers voor bankiers'.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in de regio Amsterdam en Noord-Holland

Alle coaches in de regio Utrecht
Alle coaches in de regio Den Haag en Leiden

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).
 


SUCCESVERHALEN VAN Rob Janzen
Ferry: Accountmanager bij een financiële instelling


BLOGPOSTS VAN Rob Janzen
Rob Janzen heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Rob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit