Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Rose-Anne Mutsaers
Ik werk graag inspirerend en resultaatgericht. Ik heb vijfentwintig jaar ervaring in organisaties binnen de gezondheidszorg, het onderwijs en het bedrijfsleven. De rode draad? Contactvol en praktisch werken met mensen vanuit interesse in wat hen in essentie beweegt.

BRANCHE ERVARING
Zakelijke dienstverlening
Onderwijs
Overheid
Non-Profit
Cultuur
Gezondheidszorg
Informatie en Communicatie
Maatschappelijke Dienstverlening

FUNCTIE ERVARING
Onderwijs / Educatie
Marketing / Communicatie / Sales
Training
Zorg & Welzijn

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Rose-Anne Mutsaers

Outplacement- en Loopbaancoach. coach voor werknemers en managers Tilburg

Ik help u graag bij:
Outplacementtrajecten, loopbaanbegeleiding en carrièreadvies

Mijn werkend leven ben ik begonnen als verpleegkundige. Na zeven jaar besloot ik mijn loopbaan een nieuwe wending te geven en ging Nederlands studeren. Na deze studie heb ik elf jaar lesgegeven en werd vertrouwenspersoon en mentor voor leerlingen. In 1998 volgde ik een opleiding tot communicatietrainer en daarna heb ik communicatie- en managementtrainingen verzorgd voor mensen in het bedrijfslevenIk heb vakinhoudelijke opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van bewustzijn en persoonlijke effectiviteit. En ik heb de zesjarige opleiding tot coach/begeleider aan de school voor Zijnsoriëntatie te Utrecht gevolgd.

Mijn motivatie
Al geruime tijd begeleid ik mensen in het ontwikkelen van hun talenten en kwaliteiten. Dat doe ik in communicatie- en bewustzijnstrainingen en coachingstrajecten. Mijn passie is bewust en geïnspireerd leven en werken. Mijn grote inspiratiebron is de zijnsgeoriënteerde visie. Het is een modern levenskunstpad dat zijn wortels heeft in eeuwenoude wijsheidstradities en westerse psychologische inzichten. Deze visie heeft mijn leven verrijkt en kleur gegeven. In mijn werk als coach maak ik dankbaar gebruik van deze kennis en wijsheid en van mijn levenservaring.

Mijn talent als coach
Ik heb vijfentwintig jaar ervaring in organisaties binnen de gezondheidszorg, het onderwijs en het bedrijfsleven. De rode draad? Contactvol en praktisch werken met mensen vanuit interesse in wat hen in essentie beweegt. Hierdoor heb ik mijn bestemming gevonden: al acht jaar werk ik als zelfstandig trainer en coach. Ik geef trainingen en supervisie op een coachopleiding, bewustzijnstrainingen en ik verzorg outplacement- reïntegratietrajecten. Cliënten en studenten ervaren mij als scherpzinnig en kleurrijk, humorvol en direct, warm en enthousiasmerend. Ik werk realistisch en resultaatgericht. In de coachingsgesprekken ontmoet u mij als een aandachtige gesprekspartner. Ik spiegel uw gedachten en handelen, help u met uw zelfonderzoek, uw zoektocht naar werk of nieuwe wegen binnen uw bestaande werk.

Hoe ik u kan begeleiden?
We onderzoeken samen wat u belemmert. U ervaart waar uw kracht en verlangens liggen. Door stil te staan bij wat er nu is, komt u bij uw eigen wijsheid. U voelt weer waar u van gaat stralen. Van daaruit kunt u kiezen hoe u uw werk en leven wilt vormgeven en actief stappen kunt ondernemen. Ik maak bij de coaching, outplacementbegeleiding of loopbaancoaching gebruik van ontspannings- en energieoefeningen, meditatie en visualisaties. Ook praktische oefeningen die u inzicht geven in wie u bent, wat u kunt en wat u wilt, komen aan bod.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in Brabant

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


BLOGPOSTS VAN Rose-Anne Mutsaers
Rose-Anne Mutsaers heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Rose-Anne,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit