Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Sylvia Hemminga
Ik heb zelf onrust ervaren in functies. "Dit is het niet, maar wat dan wel?" Iedere functie en scholing die ik volgde, bracht mij gelukkig dichter bij mijn kern. Ik ben een goede coach omdat ik ook u in contact kan brengen met uw werkelijke kern, waarvandaan u optimaal kunt werken en leven. Ik help u bewust worden van waar u staat en wilt staan. Samen met u zet ik de beweging in, om uw doel te bereiken.

BRANCHE ERVARING
Financiële dienstverlening
Zakelijke dienstverlening
Onderwijs
Energie
Overheid

FUNCTIE ERVARING
P&O / HRM
Projectmanagement
Staf / Beleid

Sylvia Hemminga

Nadat ik als kinderverpleegkundige werkte en leidinggevende was op een kinderafdeling heb ik mij omgeschoold naar het HRM-vak. Ik heb diverse functies uitgeoefend in de gezondheidszorg zoals coördinator intern uitzendbureau, projectleider functiewaardering, hoofd P&O verzorging- en verpleeghuis en HRM-adviseur GGZ. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Sinds 2003 heb ik mijn eigen bedrijf opgezet naast mijn loondienstverband bij ENECO Energie. Sinds 2006 ben ik volledig zelfstandig. Ik werk als coach, loopbaanadviseur, trainer en organisatieopsteller, en soms als HR-adviseur bij een kabelbedrijf.

Mijn motivatie
Coach/trainer worden was geen bewuste keuze. Het ontstond. De mooiste functies ontstaan door risico's te nemen, te vertrouwen op uzelf en vooral de dingen doen waar u goed in bent. U kunt de wind niet veranderen, wel kunt u bepalen hoe de zeilen staan. Persoonlijke ontwikkeling vind ik belangrijk. Daarom volg ik doorlopend opleidingen: van A-verpleegkundige, kinderaantekening, een managementopleiding, HBO-personeel & arbeid, projectmanagement en NLP-practitioner, tot systeemdynamiek in organisaties en een trainersopleiding. Ik heb vele workshops bijgewoond op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en familieopstellingen.

Mijn talent als coach
Ik heb zelf onrust ervaren in functies. "Dit is het niet, maar wat dan wel?" Iedere functie en scholing die ik volgde, bracht mij gelukkig dichter bij mijn kern. Ik ben een goede coach omdat ik ook u in contact kan brengen met uw werkelijke kern, waarvandaan u optimaal kunt werken en leven. Ik help u bewust worden van waar u staat en wilt staan. Samen met u zet ik de beweging in, om uw doel te bereiken. De combinatie van zakelijkheid en menselijkheid spreekt mij aan.

Hoe ik u kan begeleiden?
Ik werk voor coaching, outplacementbegeleiding en loopbaancoaching met u op verschillende niveaus: zowel mentaal, emotioneel als intuïtief. Hierdoor kunt u dicht bij uw kern komen. Creativiteit en spel maken deel uit van mijn begeleiding. Is de organisatie waarvoor u werkt niet meer dienend in uw persoonlijke ontwikkeling? Dan ontstaan vaak problemen: geen motivatie, ziekteverzuim, disfunctioneren, weerstand enzovoorts. Het boeit mij om u te begeleiden in uw zoektocht - soms worsteling - om te handelen vanuit uw hart en ziel.


BLOGPOSTS VAN Sylvia Hemminga
Sylvia Hemminga heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Sylvia,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit