Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Tini van de Wetering
Mijn coachingsaanpak is praktisch en gericht op resultaat. Daarnaast zijn bezinning, intuïtie en stil staan bij wie u bent en wat u ècht wilt belangrijk. Mijn werk gaat om (her)vinden van de balans tussen wat u van binnen wilt en hoe u dit vertaalt in actie. Heeft ook u behoefte aan een frisse kijk op uzelf en op uw (loop)baan? Loopt u op het werk tegen uitdagingen aan zoals het stellen van prioriteiten, indelen van tijd, delegeren van taken en het maken van keuzes? Samen met u ontwikkel ik een passende strategie waarmee u verder komt met al deze vraagstukken.

BRANCHE ERVARING
Financiële dienstverlening
Zakelijke dienstverlening
Onderwijs
Non-Profit
Cultuur

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Onderwijs / Educatie
P&O / HRM
Training

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Tini van de Wetering

Outplacement- en loopbaancoach, coach voor werkenemers en managers in Rotterdam

Ik help u graag bij:
Outplacementtrajecten, loopbaanbegeleiding en coaching voor werknemers en managers

Toen ik het werk in het verzekeringswezen niet meer zag zitten, ben ik naar Amerika gegaan om me te bezinnen en te werken met kinderen afkomstig uit problematische situaties. Na mijn studie personeelswerk ben ik als assessor en loopbaancoach gaan werken in het welzijnswerk en onderwijs. Daarna heb ik gewerkt als projectleider in het bedrijfsleven. Ik ken het klappen van de zweep als het gaat om targets, hard werken en commercieel iets bereiken.

Mijn motivatie
Ik vind het belangrijk om werk in de grotere context van leven te zien, met alle keuzes die daarbij horen. Mijn coachingsaanpak is praktisch en gericht op resultaat. Daarnaast zijn bezinning, intuïtie en stil staan bij wie je bent en wat je ècht wilt belangrijk. Mijn werk als coach, bij loopbaancoaching en re-integratietrajecten gaat om (her)vinden van de balans tussen wat u van binnen wilt en hoe u dit vertaalt in actie. Heeft ook u behoefte aan een frisse kijk op uzelf en op uw (loop)baan? Loopt u op het werk tegen uitdagingen aan zoals het stellen van prioriteiten, indelen van tijd, delegeren van taken en het maken van keuzes? Samen met u ontwikkel ik een passende strategie waarmee u verder komt met al deze vraagstukken.

Mijn talent als coach
Ik heb snel zicht op wat mensen drijft en schuw verantwoordelijkheden niet. Ik durf daarbij mijn eigen ‘stretch zone' en die van anderen subtiel op te rekken. Zo ben ik samen met mijn man een Japans centrum gestart. Eén van mijn passies is de Japanse bloemsierkunst - ikebana. Hierbij gaat het om ruimte creëren in plaats van ruimte vullen. In 2009 heb ik samen met Judith Zadoks het boek ‘Natuur werkt' geschreven, waarin we de (werk)processen van mensen koppelen aan ontwikkelingen in en met de natuur. Dankzij mijn rust en vermogen om overzicht en inspiratie te bieden bij keuzeprocessen, vindt u in mij een geschikte coach.

Hoe ik u kan begeleiden?
De afgelopen vijftien jaar heb ik ervaring met MD-trajecten, teamcoaching en personal coaching opgedaan, waaronder outplacement, loopbaancoaching, re-integratie, persoonlijke effectiviteit en creatieve workshops. Ik werk voor zowel de lokale overheid, het onderwijs als het bedrijfsleven. Regelmatig volg ik opleidingen ter inspiratie. Ik heb de post master NLP afgerond, werk graag met ‘focussen', creativiteit (via COCD) en opleidingen in en met de natuur. Ik werk o.a. met het Kernkwadrant, de Zes Denkhoeden, ikebana en mind mapping. Ik ben lid van het NOLOC, St. Register Beroepskeuzeadviseurs en VNO-NCW. VNO is interessant voor mijn netwerk en het contact leggen met potentieel interessante organisaties. Ik spreek u graag in een oriënterend gesprek.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in de regio Rotterdam

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


SUCCESVERHALEN VAN Tini van de Wetering
Christine: Ik kreeg helder wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil en ben nu van baan veranderd

Stephan: Assistent accountant bij een financieel dienstverlener

Jeroen: Onderwijzer

Liselore: Teamchef bij een gemeente


BLOGPOSTS VAN Tini van de Wetering
Tini van de Wetering heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Tini,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit