Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Willem Plandsoen
Ik kan mij gemakkelijk verplaatsen in mensen die op hoog niveau in het bedrijfsleven werken en ik ben getalenteerd in het op unieke wijze vinden van goede banen. Ik help u graag met het vinden van uw droombaan.

BRANCHE ERVARING
Financiële dienstverlening
ICT.
Industrie

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Management / Directie
Marketing / Communicatie / Sales
Projectmanagement

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Willem Plandsoen

Outplacement- en loopbaancoach in Den Haag & Rotterdam

Ik help u graag bij:
Outplacementtrajecten, loopbaancoaching en carrièreadvies.

Ik heb een werkachtergrond in de luchtvaart, ICT, bank- en verzekeringen (marketing, sales, management). Toen ik Lucht- en Ruimtevaarttechniek studeerde aan de Technische Universiteit in Delft bezat ik een internationaal bedrijf dat innovatieve producten uit Amerika op de markt bracht. Na mijn afstuderen startte ik mijn loopbaan bij verzekeringsmaatschappij Aegon. Ik vervolgde mijn carrière in de ICT en werkte ondermeer voor het Amerikaanse softwarebedrijf PTC, de IT-‘start-up' VAI en voor één van de grootste ICT- dienstverleners in Nederland, Ordina. Binnen deze organisaties heb ik mij verder ontwikkeld in commerciële functies en als leidinggevende. Na mijn carrière in de IT die gepaard ging met hoogte- en dieptepunten, besloot ik terug te keren naar mijn passie: de luchtvaart. Bij de KLM ontwikkelde ik met een klein team van mensen een nieuwe IT- organisatie voor de divisie engineering & maintenance.

Mijn motivatie
Mijn motivatie is mensen aan te sporen om te durven dromen en hen vervolgens helpen deze dromen te realiseren. Vanaf mijn twintigste volg ik uit belangstelling allerlei trainingen in persoonlijke ontwikkeling. In 2003 besloot ik een eigen bedrijf in coaching te starten om mijn kennis over te dragen. Dreamjob werd mijn eerste initiatief.

Mijn talent als coach
Dankzij mijn afwisselende loopbaan beschik ik over veel kennis, ervaring en inlevingsvermogen: kwaliteiten die mij helpen om van Dreamjob een succes te maken. Ik kan mij gemakkelijk verplaatsen in mensen die op hoog niveau in het bedrijfsleven werken en ik ben getalenteerd in het op unieke wijze vinden van goede banen. Ik help u graag met het vinden van uw droombaan met coaching, outplacementbegeleiding en loopbaancoaching.

Hoe ik u kan begeleiden?
Al twintig jaar volg ik trainingen in persoonlijke ontwikkeling. Via deze trainingen ben ik in aanraking gekomen met de werkwijzen van onder andere de adviseurs van ex-president Clinton (Anthony Robbins en Deepak Chopra). In excellent presenteren (public speaking) werd ik getraind door de persoonlijke coach van de overleden prinses Diana, Richard Green. Ik bezit veel kennis van NLP/NAC en The Work. Ik ben ook gecertificeerd trainer/coach volgens de methodiek van Deepak Chopra. Dromen zijn mijn ‘ding'. Ik help graag mensen om (weer) te durven dromen, met deze dromen contact te maken en uiteindelijk te realiseren.

Alle coaches in de regio Rotterdam
Alle coaches in de regio Den Haag en Leiden


BLOGPOSTS VAN Willem Plandsoen

15 oktober 2011: Leiding geven aan jezelf: Column van Willem Plandsoen in de Telegraaf

04 september 2011: Mijn eerste blog - over bloggen

20 augustus 2011: Passie als carrièrestrategie - Telegraaf column van Willem Plandsoen

02 juli 2011: Gezocht: digitale ik - Telegraaf column van Willem Plandsoen


 
 
 
     
 
Beste Willem,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit