Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Yvonne Eikens
Ik ga graag aan de slag met vragen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie, het optimaal benutten van talenten en doe dat bij voorkeur oplossingsgericht. Door de vraag van de coachee ‘systemisch’ te bekijken wordt ook de organisatie context meegenomen.

BRANCHE ERVARING
Financiële dienstverlening
ICT.
Zakelijke dienstverlening
Onderwijs
Informatie en Communicatie

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Journalistiek / Media
Marketing / Communicatie / Sales
Training
Internationaal

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Yvonne Eikens

outplacement- en Loopbaancoach in Almere & Hilversum

Ik help u graag bij:
Carrièrecoaching, outplacementtrajecten en coaching voor managers

Na een opleiding international business, volgde ik een studie antropologie. Vervolgens ging ik aan de slag in uiteenlopende commerciële functies in het bankwezen, journalistiek en ICT. Na vele omzwervingen over de wereld vond ik mijn droombaan in de 'ont-wikkeling' van anderen. Op zoek gaan naar alles wat er al in iemand zit vind ik prachtig om te doen. Als mobiliteitsadviseur  heb ik vele mensen begeleid naar de baan waar hun ogen weer van gaan stralen. In coaching hou ik me vooral bezig met mensen hun doelen te laten bereiken. Dit kan variëren van effectievere communicatie/presentatie, meer zelfvertrouwen, betere balans in het leven, tot het beter gebruik maken van iemands kwaliteiten.

Mijn motivatie
Zelfstandig, resultaatgericht, afwisselend, zelfontplooiing, maar bovenal met en voor andere mensen. Mijn droombaan heb ik in de afgelopen jaren gecreëerd. Daarnaast laat ik me inspireren door mensen en de natuur. De eerste zonnestralen, sneeuw en vrieskou, een zomerse dag op het water of een strandwandeling in de storm. Ik kan er alleen of met anderen intens van genieten. Waar haalt u uw inspiratie vandaan?
Jaren geleden kwam ik deze spreuk tegen: 'Gras groeit niet harder door er aan te trekken.' Onze cultuur heeft ons geleerd dat niets doen betekent dat er niets ontstaat. Een misvatting; het gras staat het hoogst als je terugkomt van vakantie. Sindsdien heb ik de ervaring dat juist in het loslaten van het ‘moeten' de mooiste ideeën ontstaan om mee verder te gaan.

Mijn talent als coach
Verbinding, vertrouwen, eerlijkheid en flexibiliteit staan bij mij centraal. Als coach kenmerkt mijn werkwijze zich door het inzetten van een scherpe intuïtie en opmerkingsvermogen in combinatie met het stellen van vragen en aanreiken van nieuwe invalshoeken. U kan mij gebruiken als sparringpartner om te onderzoeken hoe u uw doelen het beste kan verwezenlijken. Ik heb een voorkeur voor oplossingsgericht werken zodat het resultaat niet uit het oog wordt verloren. Vervolgopleidingen op het gebied van training en coaching (o.a. Biografisch werken, NLP, Systemisch werken) maken dat ik mezelf blijf ontwikkelen en u kan helpen het beste uit uzelf te halen.

Hoe kan ik u begeleiden?
Coaching, loopbaancoaching of outplacement? Vrijwillig of gedwongen? Het besluit om op zoek te gaan naar een nieuw perspectief betekent altijd een verandering. Veranderingen gaan meestal niet vanzelf en soms is het prettig om daar een zetje of steuntje bij te krijgen. Ik help graag om uw talenten te ontdekken en mogelijkheden te benutten.

Geïnspireerd geraakt? Ik ontmoet u graag voor een persoonlijke kennismaking.

Alle coaches in de regio Utrecht


BLOGPOSTS VAN Yvonne Eikens
Yvonne Eikens heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Yvonne,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit