Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Vestigingen
Amsterdam (Kromme Waal)
Adres: Kromme Waal 9
Postcode: 1011 BS
Plaats: Amsterdam
Telefoon: 010-423 90 39

ondernemerscoaching, loopbaanbegeleiding en outplacement voor werknemers & managers in amsterdam

Senior coaches Rob Janzen en Mirjam Hooiveld heten u welkom in Het Coachhuis in Amsterdam. Zij helpen u graag in situaties als:

  1. Ik verlaat vrijwillig of gedwongen mijn werkgever en mag een outplacementtraject starten.
  2. Ik wil na mijn ontslag een eigen bedrijf starten.
  3. Ik mag een traject voor (loopbaan)coaching beginnen van mijn werkgever.
  4. Ik wil graag outplacement of talent development voor werknemers en/of managers.
  5. Overige coachingsvragen (waaronder wat wordt mijn carrièrerichting? en wat zijn mijn talenten?).

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende intake* met Mirjam Hooiveld (loopbaancoaching en outplacement) of Rob Janzen (ondernemerscoaching)?
Neem contact op en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Diensten van Dreamjob in Amsterdam (Kromme Waal) zijn:


Hoe bereik ik de vestiging Amsterdam Centrum?

Met de auto
De Kromme Waal 9 ligt op een steenworp afstand van het Amsterdams CS. Mocht u toch met de auto willen komen, bedenk dan dat het parkeertarief € 5 per uur is. Vanaf de Ring A10 Oost, neem afslag S114 richting Zeeburg/Centrum/Artis/IJburg. Vervolg uw route op de S114 welke de Piet Heintunnel in gaat. Na de tunnel slaat u rechtsaf de Piet Heinkade op. Sla linksaf de Kattenburgerstraat (S116) in, deze gaat over in de Prins Hendrikkade en buigt naar rechts. Sla op de 3e brug van de Prins Hendrikkade linksaf en u bent op de Kromme Waal. Nummer 9 is het tiende huis aan uw rechterhand en het eerste huisnummer van de Kromme Waal; de huizen ervoor horen officieel bij de Prins Hendrikkade.

Komt u van buiten de stad, maak dan als het even kan gebruik van de P&R Zeeburg tarief € 6 per dag, inclusief kaartjes voor het openbaar vervoer (max. 5), met lijn 26 bent u dan binnen een kwartier op de Kromme Waal. Uitgebreide info op P&R Zeeburg.

Met openbaar vervoer
Op Amsterdam-CS neemt u de meest oostelijke uitgang (naar de hoofdingang lopen en binnen in CS links aanhouden). Dan loopt u naar de Prins Hendrikkade (links aanhouden en over het water). U steekt de Prins Hendrikkade over en loopt naar links. U passeert nu de Gelderse Kade. De volgende gracht is de Kromme Waal. U blijft aan deze kant van de gracht. Nummer 9 is het tiende huis aan uw rechterhand en het eerste huisnummer van de Kromme Waal; de huizen ervoor horen officieel bij de Prins Hendrikkade. Komt u met één van de vele bussen of trams die op CS stoppen, dan loopt u ook naar de Prins Hendrikkade. Kortste route is wederom via de oostelijke kant van het CS. Zie verder www.gvb.nl of .

Meer vestigingen in Amsterdam:

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever voor een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie)


Coaches
Mirjam Hooiveld
Rob Janzen

 
 
 
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches
 
     
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit