Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Vestigingen
Haarlem (Anna van Burenlaan)
Adres: Anna van Burenlaan 60
Postcode: 2012 SM
Plaats: Haarlem
Telefoon: 010-423 90 39

outplacement en loopbaanbegeleiding. personal branding, werknemers- en managementcoaching in haarlem

Senior coach Gertrud de Witte heet u welkom in Haarlem. Zij helpt u graag in situaties als:

  1. Ik verlaat vrijwillig of gedwongen mijn werkgever en mag een outplacementtraject starten.
  2. Ik mag een traject voor (loopbaan)coaching beginnen van mijn werkgever.
  3. Uzelf profileren op de arbeidsmarkt.
  4. Ik wil graag outplacement of talent development voor werknemers en/of managers.
  5. Overige coachingsvragen (waaronder wat wordt mijn carrièrerichting? en wat zijn mijn talenten?).

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende intake* met Gertrud de Witte?
Neem contact op en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Diensten van Dreamjob in Haarlem zijn:

Hoe bereik ik de vestiging Haarlem (Anna van Burenlaan)?

Met de auto
Vanuit Alkmaar A22: Volg de A9 en neem de afslag A22 (Velsertunnel) en vervolgens de afslag A208 (De Randweg van Haarlem) Volg de Westelijke Randweg tot het einde. Op het eind is een T-kruising, sla hier linksaf (Wagenweg) richting Amsterdam. Bij het volgende stoplicht slaat u rechtsaf (Spanjaardslaan) en dit doet u bij de volgende stoplichten weer. U rijdt nu op de Zuiderhoutlaan. Bij de eerste stoplichten slaat u links af (de Churchill-laan). Vervolgens neemt u de 2e straat rechts, dit is de Frederik Hendriklaan, de eerste 2 kruisingen rechtdoor. Na ca. 100m ziet u links een vrij smalle inrit naar het parkeerterrein. De inrit is direct voor het schoolgebouw. 

Vanuit Amsterdam A9 e.v.: Volg de A9. Neem de afslag N205 richting Haarlem Zuid en Zandvoort ( de Schipholweg). Als u over de brug het Spaarne passeert heet de weg Buitenrustlaan. Geteld vanaf de brug slaat u bij het 3e stoplicht linksaf (let op het 2e stoplicht is een voetgangerslicht dit brandt niet altijd). U rijdt nu op de Kleine Houtweg op. Volg de weg (een bocht naar links en rechts) tot de voetgangerslichten. Sla hier linksaf de Spaarnelaan in. Neem de 3e weg rechts. Dit is de Frederik Hendriklaan . Na de 1e straat rechts ziet u aan uw rechterhand een schoolgebouw. Direct na het schoolgebouw ziet u rechts de inrit naar ons parkeerterrein. 

Vanuit Hoofddorp N201: Volg de N201 Kruisweg (later Cruquiusweg) naar Haarlem. Houdt in Heemstede rechts aan en volg de Heemsteedse Dreef. (nog steeds de N201) Op zeker moment ziet u de afslag links naar Zandvoort. Ga hier rechtdoor en blijf de Dreef volgen. Bij het 4e stoplicht slaat u rechts af dit is de Churchill-laan. Vervolgens neemt u de 2e straat rechts, dit is de Frederik Hendriklaan, de eerste 2 kruisingen rechtdoor. Na ca. 100m ziet u links een vrij smalle inrit naar het parkeerterrein. De inrit is direct voor het schoolgebouw.

Met openbaar vervoer
Vanaf station Haarlem neemt u bus 140 richting Hoofddorp. (Deze vertrekt om de 10 minuten) Uitstappen bij halte Spanjaardslaan. Vervolgens loopt u de Spaarnelaan in, ga rechtdoor op de kruising met de Churchill-laan. Hierna neemt u de 2e weg rechts, dit is de Anna van Burenlaan.

Meer vestigingen in Haarlem

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


Coaches
Gertrud de Witte

 
 
 
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches
 
     
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit