Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Vestigingen
Rotterdam (Charloisse Kerksingel)
Adres: Charloisse Kerksingel 32-14
Postcode: 3082 DB
Plaats: Rotterdam
Telefoon: 010-423 90 39

outplacement en loopbaanbegeleiding. werknemers- en managementcoaching in Rotterdam

Senior coach Tini van de Wetering heet u welkom in Rotterdam. Zij helpt u graag in situaties als:

  1. Ik verlaat vrijwillig of gedwongen mijn werkgever en mag een outplacementtraject starten.
  2. Ik mag een traject voor (loopbaan)coaching beginnen van mijn werkgever.
  3. Ik wil graag outplacement of talent development voor werknemers en/of managers.
  4. Overige coachingsvragen (waaronder wat wordt mijn carrièrerichting? en wat zijn mijn talenten?).

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende intake* met Tini van de Wetering?
Neem contact op en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Diensten van Dreamjob in Rotterdam zijn:

 

Hoe bereik ik de vestiging Rotterdam (Charloisse Kerksingel)?

Met de auto vanuit het zuiden
Neem de ringweg Rotterdam Zuid (A15, Gorinchem - Europoort) en kies afslag 19 - Charlois. Onderaan de afrit gaat u bij de stoplichten rechtsaf de Groene Kruisweg en in het verlengde daarvan de Dorpsweg op richting Charlois. Bij het tiende stoplicht (tramrails, Grieks restaurant op de rechter hoek) gaat u linksaf: Wolphaertsbocht. Vervolgens bij de derde kruising linksaf. Dit is de Clemensstraat.
Aan het einde komt u op de Charloisse Kerksingel. Aan het einde van de Clemensstraat of aan het begin van de Kerksingel kunt u gratis parkeren.     

Met de auto vanuit het noorden
Vanaf de A13 (Delft - Rotterdam) kiest u op het Kleinpolderplein de richting 'Centrum' (rechtdoor). U rijdt dan langs de Diergaarde Blijdorp over de Stadhoudersweg. Bij de tweede stoplichten (aan dit kruispunt wordt nu gewerkt) gaat u rechtsaf richting Maastunnel. Daarna een lang eind rechtdoor over achtereenvolgens de Statenweg, de Henegouwerlaan en de 's Gravendijkwal. Uiteindelijk de Maastunnel in. Eenmaal uit de tunnel kiest u de tweede baan van links en bij de stoplichten gaat u rechtsaf richting Oud Charlois. Dit is de Dorpsweg, waarop u bij de eerste stoplichten direct weer rechtsaf gaat. U rijdt nu op de Wolphaertsbocht, een winkelstraat. Vervolgens bij de derde kruising linksaf. Dit is de Clemensstraat. Aan het einde komt u op de Charloisse Kerksingel. Aan het einde van de Clemensstraat of aan het begin van de Kerksingel kunt u gratis parkeren.

Met de auto vanuit het westen
Vanaf de A20 (Gouda - Rotterdam) neemt u de Ringweg Noord richting Den Haag en Hoek van Holland. Op het Kleinpolderplein kiest u de richting Blijdorp (driekwart van de rotonde over de snelweg). U rijdt dan langs de Diergaarde Blijdorp over de Stadhoudersweg. Bij de tweede stoplichten (aan dit kruispunt wordt nu gewerkt) gaat u rechtsaf richting Maastunnel. Daarna een lang eind rechtdoor over achtereenvolgens de Statenweg, de Henegouwerlaan en de 's Gravendijkwal. Uiteindelijk de Maastunnel in. Eenmaal uit de tunnel kiest u de tweede baan van links en bij de stoplichten gaat u rechtsaf richting Oud Charlois. Dit is de Dorpsweg, waarop u bij de eerste stoplichten direct weer rechtsaf gaat. U rijdt nu op de Wolphaertsbocht, een winkelstraat. Vervolgens bij de derde kruising linksaf. Dit is de Clemensstraat. Aan het einde komt u op de Charloisse Kerksingel. Aan het einde van de Clemensstraat of aan het begin van de Kerksingel kunt u gratis parkeren.

Met openbaar vervoer

Optie 1: Neem op Rotterdam CS de metro richting Spijkenisse en stap uit op station Zuidplein. Neem daar bus 73 richting Sluisjesdijk en stap uit bij de halte Kaatsbaan. U loopt een klein stukje met de bus mee en gaat na de reclamezuil de eerste straat rechts in en loopt rechts rondom de kerk.

Optie 2: Neem op Rotterdam CS de metro richting Spijkenisse en stap uit op station Maashaven. Neem dan tram 2, richting Charlois en stap uit bij halte Frans Bekkerstraat. U loopt een klein stukje tegen de richting van de tram in en gaat dan links de Frans Bekkerstraat in. Ga dan de tweede weg rechts: de Jaersveltstraat. Aan het einde gaat u linksaf de Gouwstraat in. Aan het einde komt u op de Charloisse Kerksingel; loop hier rechts om de kerk.

Optie 3: Neem bus 44 vanaf Rotterdam CS richting Zuidplein. Stap uit bij de halte Katendrechtse Lagedijk (eerste halte na de Maastunnel). Loop een klein stukje tegen de richting van de bus in en ga dan na een pizzeria linksaf de Wolphaertsbocht op. U gaat nu de derde weg links. Dit is de Clemensstraat. Aan het einde komt u op de Charloisse Kerksingel. Loop vanuit de Clemensstraat linksaf de Charloisse Kerksingel op.

Het laatste stukje

Schuin tegenover de hoofdingang van de kerk op de Charloisse Kerksingel (niet de torenkant) vind je huisnummer 30. Pal rechts hiernaast loopt een : het Kerklaantje of Hofje Reabel. Aan de linkerkant staan kleine huisjes. Aan het einde van dit pad vind je aan je rechterhand de ingang van Dreamjob, (houten deur); je kunt hier aanbellen of binnenlopen. In het pand bevindt zich ook een Japans centrum.

Meer vestigingen in Rotterdam

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


Coaches
Tini van de Wetering

 
 
 
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches
 
     
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit