Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Dreamjob: Willem Plandsoen vertelt
Dreamjob is opgericht in 2000 door Willem Plandsoen. Hij vertelt u graag meer over het ontstaan. Hoe Dreamjob begon
ONZE REFERENTIES
Dreamjob doet opdrachten voor o.a. Nationale Nederlanden, KLM, Rabobank, Ernst & Young, PWS, MVO Nederland, het MKB en diverse gemeentes en ministeries. Referentieverhalen
ONZE COACHES
Passie, professionaliteit en resultaatgerichtheid. Drie kenmerken, waaraan u elke Dreamjob coach herkent. Overzicht alle coaches

New Coaching

Dreamjob vindt dat coaching af moet van z’n exclusieve en vooral problematische imago. Alsof coaching onlosmakelijk verbonden is met problemen en ontslag. Dreamjob vindt dat coaching net zo normaal moet worden als de APK voor je auto of het halfjaarlijks bezoek aan de tandarts. Coaching moet er voor iedereen zijn. Niet alleen in slechte tijden, maar juist ook in goede tijden. Daarom hebben we zelf de Carrière APK ontwikkeld. Een werkelijk uniek product met een ongekende preventieve impact.

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

Weet u wat de grootste droom van Dreamjob is? Dat wij er in slagen om van coaching mainstream te maken. Dat coaching de normaalste zaak van de wereld wordt. Dat betekent dat Dreamjob  de ambitie hebben om de wereld te willen veranderen. Niks mis mee, zolang u maar bij uzelf begint, zegt het spreekwoord. Toch?

Dreamjob is daarom permanent kritisch over zichzelf. Voortdurend opzoek naar innovatieve ideeën om beter, efficiënter en vooral doelgerichter te werken. Wij hebben ICT en het internet omarmd. Hebben standaardmethoden verboden. En verordonneerd dat coaching ook leuk mag zijn, plezier moet brengen en vooral cliënten weer moet laten stralen.

Soft is Dreamjob dus niet. De confrontatie gaan we nooit uit de weg. We spreken de taal van het bedrijfsleven. Het merendeel van onze coaches heeft zelfs een marketing en/of sales achtergrond. Ons is Personal Marketing dus met paplepel ingegoten. Het is onze stellige overtuiging dat echt carrière maken alleen lukt als coaching en personal marketing hand in hand gaan. Onze coaches zijn zelf ook ondernemer. Maken dagelijks hun belofte waar: Wie in zijn eigen kracht gelooft, kan heel veel dromen waar maken. De armen gaan bij Dreamjob altijd uit de mouwen. Op een menselijke manier.

Want een Dreamjob coach werkt empathisch. Luistert goed naar z’n cliënt, en probeert snel to ‘the point’ te komen. Waar een vonk kan uitgroeien tot een lopend vuurtje van enthousiasme.

Dreamjob is dus een coachings- en outplacementbureau met Ambitie. Wij staan een geheel nieuwe manier van coaching voor. Wij combineren Personal Marketing met een geheel eigen vorm van assertief coaching. Wij noemen dat New Coaching. Een combinatie van eigenzinnig en eigentijds coachen. Helemaal conform het resultaat gerichte denken van de 21ste eeuw.

Bij Dreamjob zijn we daarom vooral kritisch op ons zelf. Wij meten continue de kwaliteit en de effecten van onze coachingstrajecten. Met een groot doel in het achterhoofd. Van coaching de normaalste zaak van de wereld maken. Voor elke HBO-er. En er boven. Dat is onze doelgroep.

Nu snapt u ook meteen onze branche-ongebruikelijke ambitie: elke cliënt moet aan het eind van een traject een ambassadeur van Dreamjob zijn. Voor minder doen we het niet.

Alles samenvattend heeft Dreamjob New Coaching omvat in zeven zegeningen.

 
 
 
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit