DreamJob
Home  |  Onze coaches  |  Over Dreamjob  |  Bedrijven  |  Particulieren/werknemers  |  Vestigingen  |  Links
 

Willem Plandsoen


Een weg van hoogte- en dieptepunten
 

Dreamjob wordt sinds 2003 op inspirerende wijze geleid door Willem Plandsoen.
 
Toen Willem Lucht- en Ruimtevaarttechniek studeerde aan de Technische Universiteit in Delft bezat hij een internationaal bedrijf dat innovatieve producten uit Amerika op de markt bracht.
 
Na zijn afstuderen startte Willem zijn loopbaan bij verzekeringsmaatschappij Aegon. Hij vervolgde zijn carrière in de IT. Hij werkte ondermeer voor het Amerikaanse softwarebedrijf PTC, de IT- organisatie VAI en voor één van de grootste IT- dienstverleners in Nederland, Ordina. Binnen deze organisaties heeft hij zich verder ontwikkeld in commerciële functies en als leidinggevende. Na zijn carrière in de IT die gepaard ging met hoogte- en dieptepunten, besloot Willem terug te keren naar zijn passie: de luchtvaart. Bij de KLM ontwikkelde hij met een klein team van mensen een nieuwe IT- organisatie voor de divisie Engineering & Maintenance.
 
In 2003 besloot Willem een eigen bedrijf te starten om zijn kennis over te dragen. Dreamjob werd zijn eerste initiatief. Vanwege zijn afwisselende loopbaan beschikt Willem over veel kennis, ervaring en inlevingsvermogen. Kwaliteiten die Willem helpen om van Dreamjob een succes te maken. Willem kan zich gemakkelijk verplaatsen in mensen die op hoog niveau in het bedrijfsleven werken. Willem is zelf bijzonder getalenteerd in het op unieke wijze vinden van goede banen.
 
Sinds twaalf jaar volgt Willem trainingen in persoonlijke ontwikkeling. Hij is via deze trainingen in aanraking gekomen met de werkwijzen van onder andere de adviseurs van ex-president Clinton (Anthony Robbins en Deepak Chopra). In excellent presenteren (public speaking) werd Willem getraind door de persoonlijke coach van de overleden prinses Diana, Richard Green. Willem bezit veel kennis van NLP/NAC en The Work. Willem is gecertificeerd trainer/coach volgens de methodiek van Deepak Chopra. De coaches en trainers die Willem om zich heen verzamelt, hebben eveneens een succesvolle carrière gecombineerd met diepgaande kennis van persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Willem Plandsoen
Neem contact met ons op   Deze pagina afdrukken
   
The power to realise your dreams